Nox A1 PSG-system | ResMed

Nox A1 PSG-system

Trådløst polysomnografi-apparat for søvnstudier

Nox A1®-systemet fra NOX Medical er en brukervennlig PSG som kan brukes til å utføre søvntesting i hjemmet og i laboratoriet, online søvnstudier med video og eksterne apparater. Nox A1 enheten er utstyrt med mange tiløkoblingsmuligheter og en innebygd mikrofon for lydinnspilling og -avspilling.

Nøkkelfunksjoner

  • Revolusjonær ergonomi i elektrodeapplikasjonen sparer tid under tilkoblingen av pasienten, og bidrar til å øke komforten.
  • Omfattende signalkapasitet leverer detaljerte data for forbedret diagnostikk. Nox A1 registrerer respirasjonsforsøk i abdomen og toraks og kalkulert flow (RIP flow), flow fra nesekateter og masketrykk, kroppsposisjon og aktivitet, SpO2, puls og pletysmografi og EtCO2-signaler (valgfritt), såvel som å tilby en serie unipolare og konfigurerbare bipolare innganger.
  • En ekstremt høy samplingsrate på 256 kHz og kontinuerlig impedanskontroll gjør det mulig for deg å redusere antall tapte studier.
  • Noxturnal-programvare gir deg automatisk analysering, skåring og rapporteringer i et ekstremt brukervennlig format. For ekstra fleksibilitet kan du bruke Noxturnal-appen for Android-nettbrett for å programmere opptakerne og utføre biokalibrering og impedanskontroller ved siden av pasienten din.
  • Ved hjelp av Bluetooth®-teknologi skapes et trådløst nettverk for kroppsområdet. Det spares tid ved oppkobling av Nox A1, øker komforten for pasienten og reduserer rengjøringskostnader. Den kan også brukes til å koble til eksterne apparater, som transkutane CO2-målere, ResMed S9-apparatserie, ResMed AirSense 10 serie eller Tx Link i løpet av søvnstudien.
  • En innebygd mikrofon gjør opptak av høy lydkvalitet. Dersom du spiller av lyden sammen med de andre innspilte signalene, kan det gi deg ny innsikt i søvnvanene til pasienten din, og hjelpe deg med å stille diagnosen. Det er også mulig med online video registreringer.

Garanti og tjenester

Ser du etter service- og garantiinformasjon om Nox A1-tilkoblet polysomnografienhet?
Finn svarene på spørsmålene dine i vårt ressurssenter.

 

Relaterte produkter

Nox T3 er et lite, men sofistikert bærbart søvnregistreringsapparat for voksne og barn.

Les mer

Analysis and reporting sleep software solution for the Nox A1 and T3 recording systems

Les mer
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]