Nox A1 PSG-system

Trådløst polysomnografi-apparat for søvnstudier

Nox A1®-systemet fra NOX Medical er en brukervennlig PSG som kan brukes til å utføre søvntesting i hjemmet og i laboratoriet, online søvnstudier med video og eksterne apparater. Nox A1 enheten er utstyrt med mange tiløkoblingsmuligheter og en innebygd mikrofon for lydinnspilling og -avspilling.

Nøkkelfunksjoner

  • Revolusjonær ergonomi i elektrodeapplikasjonen sparer tid under tilkoblingen av pasienten, og bidrar til å øke komforten.
  • Omfattende signalkapasitet leverer detaljerte data for forbedret diagnostikk. Nox A1 registrerer respirasjonsforsøk i abdomen og toraks og kalkulert flow (RIP flow), flow fra nesekateter og masketrykk, kroppsposisjon og aktivitet, SpO2, puls og pletysmografi og EtCO2-signaler (valgfritt), såvel som å tilby en serie unipolare og konfigurerbare bipolare innganger.
  • En ekstremt høy samplingsrate på 256 kHz og kontinuerlig impedanskontroll gjør det mulig for deg å redusere antall tapte studier.
  • Noxturnal-programvare gir deg automatisk analysering, skåring og rapporteringer i et ekstremt brukervennlig format. For ekstra fleksibilitet kan du bruke Noxturnal-appen for Android-nettbrett for å programmere opptakerne og utføre biokalibrering og impedanskontroller ved siden av pasienten din.
  • Ved hjelp av Bluetooth®-teknologi skapes et trådløst nettverk for kroppsområdet. Det spares tid ved oppkobling av Nox A1, øker komforten for pasienten og reduserer rengjøringskostnader. Den kan også brukes til å koble til eksterne apparater, som transkutane CO2-målere, ResMed S9-apparatserie, ResMed AirSense 10 serie eller Tx Link i løpet av søvnstudien.
  • En innebygd mikrofon gjør opptak av høy lydkvalitet. Dersom du spiller av lyden sammen med de andre innspilte signalene, kan det gi deg ny innsikt i søvnvanene til pasienten din, og hjelpe deg med å stille diagnosen. Det er også mulig med online video registreringer.

Garanti og tjenester

Ser du etter service- og garantiinformasjon om Nox A1-tilkoblet polysomnografienhet?
Finn svarene på spørsmålene dine i vårt ressurssenter.