Les mer om vår måte å jobbe på i ResMed | ResMed Norge

JobbehosResMed

Globale team forent gjennom samme visjon

Vi måler ikke suksess etter stilling eller tittel, men snarere hvordan vi jobber sammen mot våre felles mål gjennom samarbeid, kommunikasjon og ledelse. Vi jobber hardt for å gjøre hver dag til en fantastisk dag hvor alle kan gjøre interessante og nyskapende ting.

Ved å bygge dyktige team kan vi bidra til å redusere effekten av kronisk sykdom og redusere helsekostnadene for enkeltpersoner og land. Den jobben vi gjør, er nyskapende og fremtidsrettet og er med på å forme fremtidens helsevesen. Det høres kanskje ambisiøst ut, men vi er fast bestemt på å levere bedre pasientresultater og forbedre liv. Det kan vi bare få til med folk som deler denne besluttsomheten og forpliktelsen – folk som deg. Sammen kan vi utgjøre en stor forskjell.

10,000+

samarbeidspartnere over hele verden

140+

land hvor vi driver virksomhet

Våre ansatte

Kulturen i organisasjonen vår gjenspeiler de menneskene som jobber i den – hvem vi er, og hvordan vi opptrer.
Denne kompetansen hjelper oss med å nå våre mål og utgjør kjernen i hvordan vi jobber, opptrer overfor hverandre og vokser som organisasjon.

Se historien fra Laetitia Thevenon, Senior Manager i Corporate Compliance

Vi bygger det beste arbeidsmiljøet for ResMed-ansatte

Trivsel på jobb

ResMed-ansattes trivsel er prioritert i vår forretningsstrategi. Vi fremmer en kultur preget av tillit, og vårt  fokus på fleksibelt kontor gir deg frihet til å jobbe der du presterer best. Kontormiljøet vårt er i stadig utvikling i tråd med de ansattes behov for fleksibilitet og samarbeid.

Vi har også en egen fridag hvor vi markerer trivsel! ResMed-dagen er en betalt fridag, hvor våre ansatte over hele verden kan få tid til seg selv, familien og nærmiljøet.

HR-retningslinjer

Vi tror på en horisontal lederstil, noe som betyr at alles mening teller, uavhengig av stilling eller tittel. Gjennom våre utviklingsprogrammer sikrer vi også at alle ResMed-ansatte har sjansen til å utvikle seg i karrieren hos oss.
Dessuten jobber vi for å sikre at alle ResMed-ansatte blir anerkjent for den verdien de tilfører, og tilstrekkelig belønnet for det arbeidet de gjør.

Mangfold og inkludering

Enten det er gjennom vår menneskeorienterte lederstil, vår likestillingsfilosofi, våre ansatteorienterte fellesskap eller vår inkluderende rekrutteringsprosess, er det vår overbevisning å fremme mangfold og kjempe for inkludering hver dag.

Hvor finner du oss?