Informasjonskapsler

ResMed bruker informasjonskapsler og andre teknologier for å høyne brukeropplevelsen på våre nettsteder og i våre mobil-apper. Disse retningslinjene forklarer hvordan vi bruker disse teknologiene og de valgmulighetene du har.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten datafil som er opprettet av nettsteder du besøker som brukes for å lagre informasjon på din enhet. Andre sporingsteknologier brukes for tilsvarende formål.

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder (uansett om du har registrert eller tegnet deg eller ikke for noen av de tjenestene vi leverer).

Informasjonskapsler vil kunne innhente visse opplysninger om deg, din enhet og din bruk av våre nettsteder for å identifisere din enhet når du besøker nettstedene igjen senere. For eksempel kan vi bruke informasjonskapsler for å huske dine nettstedspreferanser, levere annonser til deg på eller utenfor ResMed sine nettsteder, forhåndsutfylle skjemaer, gjenkalle dine autentiseringsopplysninger slik at vi kan holde deg innregistrert på våre nettsteder, eller spore statistiske opplysninger knyttet til navigering på våre nettsteder. Vi vil kunne bruke både «økt-informasjonskapsler» og «vedvarende» informasjonskapsler for å bedre funksjonsmåten for våre nettsteds-applikasjoner og høyne din opplevelse.

En vedvarende informasjonskapsel hjelper oss til å gjenkjenne deg som en eksisterende bruker, slik at du kan komme tilbake til våre passordbeskyttede nettsteder uten å registrere deg inn igjen. Etter at du har registrert deg, vil en vedvarende informasjonskapsel holde seg i din nettleser og vil bli lest av ResMed når du kommer tilbake til en av våre nettsteder. En økt-informasjonskapsel aktiverer visse funksjoner på våre nettsteder og blir slettet fra din enhet når du du kobler deg fra eller forlater nettstedet.

Vennligst merk deg at tredjeparters nettsteder du navigerer til fra våre nettsteder også vil kunne bruke informasjonskapsler for å vise frem ResMed-innhold. Vi kan ikke kontrollere hvordan eller når disse informasjonskapslene blir anvendt. For eksempel, når du lenker deg fra våre nettsteder til et tredjepartsnettsted, vil dette nettstedet kunne ha evne til å gjenkjenne at du har kommet fra våre nettsteder ved å bruke informasjonskapsler. Hvis du har noen spørsmål om hvordan tredjepartsnettsteder bruker informasjonskapsler, bør du kontakte disse tredjepartene direkte.

Usynlige sporingsbilder eller GIF-er

Vi vil også kunne bruke usynlige sporingsbilder eller grafiske innbyttingsformater (GIF-er) for å gjøre det mulig for oss å justere vårt nettstedsinnhold til å reagere bedre på dine behov. Usynlige sporingsbilder er små grafiske elementer som er innbygd i en nettside, som diskret sporer de besøkendes internettbevegelser. De usynlige sporingsbildene vi benytter vil ikke per i dag spore, innhente eller lenke seg til dine personopplysninger.

Endring av din innstilling for informasjonskapsler

Du kan redigere dine nettleserpreferanser til å nekte å godta informasjonskapsler, fjerne informasjonskapsler eller gi deg beskjed når en informasjonskapsel settes opp (velg «Help»-menyen på din nettleser for å få vite hvordan du endrer dine preferanser for informasjonskapsler). Du er ikke nødt til å godta alle informasjonskapsler som sendes deg av våre nettsteder. Avhengig av den særskilte informasjonskapselen du avviste, kan det være at du ikke vil være i stand til å bruke enkelte av funksjonene på nettstedet du besøker eller er innregistrert på.

Hvis du har noen spørsmål angående våre Retningslinjer for informasjonskapsler, vennligst send oss en e-post til privacy@resmed.eu i Europa eller privacy@resmed.com utenfor Europa.

Ved å fortsette å bruke våre nettsteder uten å endre dine innstillinger, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. For å finne ut mer om informasjonskapsler, inkludert hvordan du skal styre og slette dem, besøk www.allaboutcookies.org