Miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold hos ResMed | ResMed Norge

Miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold

En familie med to eldre, en mor, en far og to barn som går i naturen og holder hverandre i hendene

Vi mener at det altruistiske målet om å hjelpe mennesker med å sove bedre, puste bedre og leve et bedre liv utenfor sykehuset på en etisk, lovlig og bærekraftig måte er helt avgjørende for at selskapet vårt skal vokse, og for at vi skal kunne hjelpe hundrevis av millioner av mennesker.

Hva miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold betyr for oss

ResMeds overordnede strategi er forankret i vår bærekraftige virksomhet , fordi innovasjon, etisk forretningspraksis og god drift er det som gjør at vi kan redde og berike millioner av liv.

Vår tilnærming til miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold er kort sagt en del av vårt DNA.

Vi mener at det altruistiske målet om å hjelpe mennesker med å sove bedre, puste bedre og leve et bedre liv utenfor sykehuset på en etisk, lovlig og bærekraftig måte er helt avgjørende for at selskapet vårt skal vokse, og for at vi skal kunne hjelpe hundrevis av millioner av mennesker.

Vi er også svært opptatt av å forstå hva teamene våre trenger, og hvordan vi kan bidra til deres faglige og personlige utvikling. Vi er fokusert på å ansette, utvikle og fremme de beste talentene innen helsevesenet.

Vår bedriftskultur krever et høyt innovasjonsnivå og et strengt verdi- og etikkgrunnlag – fra toppledelsen og hele veien ut til kunden, deriblant vår viktigste kunde, pasienten.

For å oppfylle disse kvalitetsstandardene hver dag har vi bruk for et engasjert og lidenskapelig globalt team som er opptatt av innovasjon og kvalitet.

Vi investerer tungt i forskning og utvikling, både gjennom vårt eget teamarbeid i verdensklasse og i samarbeid med viktige eksterne forskningsorganisasjoner som bidrar til at vi når bredere ut.

Vår bedriftskultur krever og verdsetter denne innovasjonen, ikke bare innen legevitenskapen, men også innen sykdomsforståelse, utvikling av retningslinjer og prestasjonene til vårt eget team.

Både streng etterlevelse av lovverket og vektlegging av sikkerhet, kvalitet, miljø, personvern og datasikkerhet er en integrert del av den globale ResMed-kulturen.

Vår tilnærming

Hos ResMed arbeider vi alltid for å redusere vårt miljømessige fotavtrykk i hele vår virksomhet og forsyningskjede. Vi har forpliktet oss til å samarbeide med våre ansatte, leverandører og kunder for å

bilde av gjenvinningssymbol

eliminere unødvendig avfall i alle våre systemer og prosesser

bilde av søppelbøtte med resirkuleringssymbol

minimere forurensningen vår, spesielt når det gjelder deponering av ikke-biologisk nedbrytbart avfall

bilde av manns profil med motorsymbol på hodet

utforme og utvikle produkter med mindre miljøpåvirkning gjennom hele livssyklusen

et bilde av en person som underviser tre andre, med et symbol for bærekraft på pappen

øke de ansattes bevissthet rundt hvordan deres beslutninger og handlinger påvirker miljøet

bilde av et dashbord med avkrysningsmerke

følge med på våre miljøtiltak og samarbeide med ansatte, leverandører, kunder og myndigheter for å sikre kontinuerlige forbedringer

bilde av en rapport og tommelen opp

oppfylle våre myndighetsforpliktelser, herunder gjeldende nasjonal, regional og lokal lovgivning samt relevante internasjonale ordninger som skal redusere skadelige forurensende stoffer.

Les rapporten vår om miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold (ESG report)

Vi har gjort mange store fremskritt, men vi vet at veien fortsatt er lang for å oppfylle kundenes og våre egne ambisjoner.

Les mer om våre miljøtiltak i vår rapport om miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold (ESG report).