ResMed Academy Online for helsepersonell | ResMed Norge

ResMed Academy Online

ResMed Academy Online tilbyr eLearning, veiledning om produkter og videoer for å hjelpe helsepersonell med screening, diagnostisering og behandling av pasienter. Vi tilbyr også opplæringsmateriell for å hjelpe teknisk personell med å vedlikeholde ResMeds utstyr.

Gjennom Resmed Academy Online kan du lære mer om ResMeds apparater og masker og finne ut hvordan du kan forbedre arbeidseffektiviteten og pasientresultatene. Du kan enkelt få tilgang til utdanningskurs 24 timer i døgnet, syv dager i uken, uten å måtte delta på et opplæringskurs.

 

Aktivitetene som tilbys gjennom ResMed Academy Online er ment å utfylle opplæringen som tilbys av din lokale ResMed-representant. Vi håper du synes ResMed Academy Online er nyttig i din faglige utvikling, og vi setter alltid pris på tilbakemeldinger.

Hva er fordelene med å ta et kurs på ResMed Academy Online?

Enkel tilgang

Det er ingen krav til CD eller installasjoner. Med ResMed Academy Online kan du enkelt logge inn på nettsiden fra din PC med internettilgang.

Personlig tilpasset læring

Online-undervisning gir deg muligheten til å selv bestemme hvilke kurs du ønsker å ta, i det tempoet du ønsker. Du kan se samme innhold flere ganger og bruke den tiden du selv vil.

Relevant innhold

ResMed Academy Online-kurs er spesielt tilpasset for online læringsopplevelse. Det kontinuerlig voksende biblioteket med nettbaserte læringsmoduler inneholder emner som søvnrelaterte respirasjonslidelser, ikke-invasiv ventilasjon og aktuelle emner innen søvnmedisin.

Systemkrav

Følgende program må være installert for å benytte e-læringstjenesten. Klikk på lenken for å installere applikasjonen på din datamaskin.

Adobe Acrobat: Laste ned

Hvordan melder jeg meg på et kurs?