Søvntesting hjemme og diagnostiske løsninger | ResMed

Diagnostiske løsninger

Vårt fremste mål er å hjelpe de millioner av udiagnostisert søvnapnépasienter med å få den behandlingen de trenger. ResMeds omfattende diagnostiske løsninger setter søvnlaboratorier i stand til å diagnostisere og sortere flere pasienter ved bruk av kompatibel programvare for effektivt å administrere hvert trinn i den diagnostiske prosessen.

Søvntesting i hjemmet

Nox T3s
I likhet med forgjengeren er Nox T3s en bærbar søvnmåler som muliggjør hjemmebasert diagnostisering av søvnrelaterte respirasjonsforstyrrelser.

Laboratorietesting

Fullpakket med avansert teknologi for nøyaktige, pålitelige resultater, er våre søvnovervåkingsapparater utformet for å optimalisere teknisk ytelse og pasientkomfort. De er egnet for alt fra tester i hjemmet til laboratoriebasert polysomnografiovervåking.

Nox A1s
Nox A1s apparat for diagnostikk med polysomnografi på sykehus og hjemme.

Software

Noxturnal

Noxturnal-søvnanalyserings- og rapporteringsprogramvare er en grensesprengende løsning som drar full nytte av det fulle potensialet til Nox A1- og T3-registreringssystemene.

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være utgått: Kontakt ResMeds kundeservice for å få vite mer. Du kan også besøke vår side med brukerveiledninger og tekniske dokumenter for å utforske andre ressurser.

 

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMeds masker for søvnapné og ventilasjonsbehandling er utviklet for å tilby behagelig og effektiv behandling. Les mer om et bredt utvalg av helmasker, nesemasker og neseputemasker.

Se alle masker for søvnapné- og ventilasjonsapparater

ResMed søvnapnébehandlingsløsninger er utviklet for effektiv, behagelig behandling. Utforsk PAP-maskiner, pasientengasjementverktøy og programvare or medisinsk avstandsoppfølgning, alt laget med tanke på bedre søvn og behandlingsoppfølgning

Se alle ResMeds søvnbehandlingsløsninger

Vi tilbyr omfattende ventilasjonsbehandlingsløsninger for å forbedre pasientenes livskvalitet. Oppdag ventilasjonsmaskiner, High-flow-behandlingsalternativer for KOLS-behandling og AirView for Ventilation, vår telemonitoringsprogramvare.

Se mer informasjon