Diagnostiske løsninger

Vårt fremste mål er å hjelpe de millioner av udiagnostisert søvnapnépasienter med å få den behandlingen de trenger. ResMeds omfattende diagnostiske løsninger setter søvnlaboratorier i stand til å diagnostisere og sortere flere pasienter ved bruk av kompatibel programvare for effektivt å administrere hvert trinn i den diagnostiske prosessen.

Laboratorietesting

Fullpakket med avansert teknologi for nøyaktige, pålitelige resultater, er våre søvnovervåkingsapparater utformet for å optimalisere teknisk ytelse og pasientkomfort. De er egnet for alt fra tester i hjemmet til laboratoriebasert polysomnografiovervåking.

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være utgått: Kontakt ResMeds kundeservice for å få vite mer. Du kan også besøke vår side med brukerveiledninger og tekniske dokumenter for å utforske andre ressurser.

 

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMed-masker er det ledende maskemerket foretrukket av pasienter. Vi har et bredt utvalg av masker innenfor hver kategori som kombinerer lett vekt og komfort med enestående forsegling og tilpasning.

Se alle masker for søvnapné- og ventilasjonsapparater

Våre søvnapnéapparater gir uovertruffen komfort og påvist effektivitet, designet for å behandle søvnrelaterte respirasjonsforstyrrelser.

Se alle ResMed søvn- og ventilasjonsmaskiner

Løsningene våre for behandlings-compliance har intuitive grensesnitt og oversiktlige rapporter og kan bidra til å proaktivt identifisere pasientproblemer og ta tidlig tak i dem.

Se alle ResMed-datahåndteringsløsninger