Narval CC™

Søvnapnéskinne

En liten, lett og behagelig1  søvnapnéskinne som er diskré og brukervennlig2 og tilpasset deg. Narval CC er en klinisk dokumentert1,3,4 løsning for å behandle obstruktiv søvnapné (OSA) og snorking. 70 % av brukerne slutter å snorke.5

Er Narval CC søvnapnéskinne noe for deg?

Omtrent alle som lider av høylytt og brysom snorking, eller som har testet positivt for mild til moderat obstruktiv søvnapné, eller til og med de som har alvorlig OSA, men ikke kan bruke CPAP. Den er også hendig å ha for hånden når du er ute og reiser.

Store ideer i en liten skinne

narval-cc-oral-appliance-comfortable-osa-treatment-ResMed

Hos ResMed forstår vi at komfort er nøkkelen til regelmessig, nattlig bruk, som er helt essensielt for å oppnå positive resultater på lang sikt.

Det er derfor vi utformet Narval CC™ til å bli en av de minste og letteste søvnapnéskinnene på markedet.

narval-cc-oral-appliance-easy-going-osa-treatment-ResMed
  • Enkelt å adoptere: Narval CC kan ta noen netter å bli vant til, men det er enklere enn du tror. Hele 86% av pasientene bruker Narval CC hver natt.1
  • Diskret: Det gir ikke støy, det er i samme farge som tennene dine, og er så diskret, at partneren din knapt vil merke at du bruker den.
  • Det er ikke behov for batterier eller kabler: Du trenger ikke å koble til Narval CC, lade det opp eller bekymre deg for batterier. Bare pakk den opp og ta den med deg uansett hvor du går.

Bedre søvn med minimal innsats

søvnapnéskinne-narval

Regelmessig bruk av Narval CC søvnapnéskinne fører til suksess. Snorking forsvinner hos nesten 90% en av pasientene, og søvnapné minsker med 50%.1

Hva kan du forvente hvis du velger Narval CC?

Narval CC søvnapnéskinne er medisinsk utstyr som krever evaluering av en spesialisert tannlege, korrekt tilpassing, overvåking av pasientens tilstand og jevnlige tilpasninger av skinnens fremskytelse for å sikre vedvarende effektiv behandling.

Utforske flere produkter

Et praktisk søvnscreeningapparat til hjemmebruk fra ResMed

Les mer

AirMini veier 300 g og er 14 cm lang, og gir deg den beste behandlingen, slik du forventer fra ResMed – i en komplett, livsstilsvennlig pakke

Les mer

Førsteklasses behandlingsapparat med automatisk trykktilpasning

Les mer

Referanser:

1. Attali V & al. Efficacy and tolerability of a custom-made Narval mandibular repositioning device for the treatment of obstructive sleep apnea: ORCADES study 2-year follow-up data. Sleep Med. 2019 Nov;63:64-74.
2. Castel M & al. Mandibular advancement device in Parkinson’s disease: a pilot study on efficacy and usability. Sleep Med. 2019 Aug 30;66:78-8.
3. Vecchierini MF et al. A custom-made mandibular repositioning device for obstructive sleep apnoea-hypopnoea syndrome: the ORCADES study. Sleep Medicine 2016 Mar; 19:131-40.

4. Vecchierini MF & al. Late Breaking Abstract – Efficacy and tolerability of a custom-made mandibular repositioning device (MRD) for the treatment of obstructive sleep apnea (OSA): ORCADES study 5-year follow-up data, European Respiratory Journal 2019; 54: Suppl. 63, OA3272.
5. ORCADES study – 3-6 months, 2 years and 5 years results ppt. Obj ID : C280034.