Masker | ResMed

Masker

ResMeds masker er komfortable, lette og konstruert for minimal ansiktskontakt. Søk etter masker nedenfor etter behandlingsbehov, livsstil og andre valg.

AirFit 30-serien CPAP-masker

AirFit 30™ serien er laget med tanke på frihet. Den ultrakompakte utførelsen lar deg sove fritt, gir bevegelsesfrihet, lar deg sove inntil den du har kjær og ha en avslappende natt. Gjenoppdag den naturlige søvnen uten å gi slipp på komfort. Gjenoppdag friheten til å være deg selv.

AirFit F30i - helmaske med slangefestet på hodet
AirFit-F30i-rør-up-full helmaske-for-søvn apnea-syke-RESMED-Norge
AirFit N30 – nesemaske
AirFit-N30-under-the-nese-nese-maske-for-søvn-apnea-pasienter-ResMed
AirFit N30i - nesemaske

Flere innovative løsninger fra ResMed

Våre søvnapnéapparater gir uovertruffen komfort og påvist effektivitet, designet for å behandle søvnrelaterte pusteforstyrrelser.

Se alle ResMed søvnapnéapparater

ResMeds behandlingsapper inneholder intuitive grensesnitt og gir et raskt oversiktsbilde av behandlingen din. Du kan proaktivt følge med på terapien din og dele den med legen din.

Se alle ResMed-behandlingsapper

Uansett om pasienten trenger mekanisk ventilasjon hjemme, på sykehus eller på reiser, gir våre allsidige ventilasjonsapparater behandling som virker, for en rekke respirasjonslidelser.

Se alle ResMed ventilasjonsapparater

Vennligst se brukerveiledningene for relevant informasjon relatert til advarsler og forholdsregler som må tas hensyn til før og under bruken av produktene.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]