Masker til søvnapné- og ventilasjonsapparater

Vi tilbyr et bredt utvalg av svært effektive og komfortable masker som passer alle ansiktstyper – menn og kvinner, voksne og barn. Søk etter masker nedenfor ut fra respirasjonstype, behandlingsbehov, livsstil og andre alternativer. Sjekk ut vår engelske interaktive brosjyre for mer informasjon om våre 20- og 30-serier CPAP-masker.

AirFit 30-serien CPAP-masker

AirFit 30™ serien er laget med tanke på frihet. Den ultrakompakte utførelsen lar deg sove fritt, gir bevegelsesfrihet, lar deg sove inntil den du har kjær og ha en avslappende natt. Gjenoppdag den naturlige søvnen uten å gi slipp på komfort. Gjenoppdag friheten til å være deg selv.

AirFit F30i - helmaske med slangefestet på hodet
resmeds-CPAP-masker
AirFit N30 - nesestøttemaske
AirFit-N30-under-the-nese-nese-maske-for-søvn-apnea-pasienter-ResMed
AirFit N30i - nesestøttemaske med slangefestet på hodet

Flere innovative løsninger fra ResMed

Våre søvnapnéapparater gir uovertruffen komfort og påvist effektivitet, designet for å behandle søvnrelaterte respirasjonsforstyrrelser.

Se alle ResMed søvn- og ventilasjonsapparater

Løsningene våre for behandlings-compliance har intuitive grensesnitt og oversiktlige rapporter og kan bidra til å proaktivt identifisere pasientproblemer og ta tidlig tak i dem.

Se alle ResMed-datahåndteringsløsninger

Våre omfattende diagnostiske løsninger setter søvnlaboratorier i stand til å bruke søvntesting i hjemmet og kompatibel programvare for å administrere effektivt hvert trinn i diagnostikkprosessen.

Se alle ResMed diagnostikkløsninger