Masker til søvnapné- og ventilasjonsapparater | ResMe

Masker til søvnapné- og ventilasjonsapparater

Vi tilbyr et bredt utvalg av svært effektive og komfortable masker som passer alle ansiktstyper – menn og kvinner, voksne og barn. Søk etter masker nedenfor ut fra respirasjonstype, behandlingsbehov, livsstil og andre alternativer. Sjekk ut vår engelske interaktive brosjyre for mer informasjon om våre 20- og 30-serier CPAP-masker.

Se vårt utvalg av masker til søvn- og ventilasjonsbehandling

Nesemasker kombinerer den minimale utformingen av neseputemasker, men med litt mer dekning over nesen. De er også utformet for å gi et klart synsfelt.

Opplev åpenheten og friheten til neseputemasker. Denne typen søvnapnémasker er lette, behagelige på ansiktet og utformet for å gi deg et klart synsfelt, og passer tett og komfortabelt.

Helmasker dekker mer av ansiktet, for å imøtekomme behovene til mennesker som for det meste puster gjennom munnen. ResMeds helmasker tilbyr en minimal utforming, og de er utformet for å være lette og behagelige for ansiktet.

Ikke-ventilerte (NV) masker består av helmasker og nesemasker for å betjene en rekke forskjellige brukere og behandlingsbehov. De gir en sikker og komfortabel løsning for ikke-invasiv behandling på sykehus eller hjemme.

Sikre komfort for pasienten din, og forbedre compliancen deres med sykehusmasker i høy kvalitet som er praktiske, raske å tilpasse, kostnadseffektive og komfortable.

Tilbehøret er konstruert for å hjelpe deg med å leve så sunt og behagelig som mulig.

AirFit 30-serien CPAP-masker

AirFit 30™ serien er laget med tanke på frihet. Den ultrakompakte utførelsen lar deg sove fritt, gir bevegelsesfrihet, lar deg sove inntil den du har kjær og ha en avslappende natt. Gjenoppdag den naturlige søvnen uten å gi slipp på komfort. Gjenoppdag friheten til å være deg selv.

AirFit F30i - helmaske med slangefestet på hodet
resmeds-CPAP-masker
AirFit N30 - nesestøttemaske
AirFit-N30-under-the-nese-nese-maske-for-søvn-apnea-pasienter-ResMed
AirFit N30i - nesestøttemaske med slangefestet på hodet

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMed søvnapnébehandlingsløsninger er utviklet for effektiv, behagelig behandling. Utforsk PAP-maskiner, pasientengasjementverktøy og programvare for medisinsk avstandsoppfølgning, alt laget med tanke på bedre søvn og behandlingsoppfølgning.

Se mer informasjon

Vi tilbyr omfattende ventilasjonsbehandlingsløsninger for å forbedre pasientenes livskvalitet. Oppdag ventilasjonsmaskiner, High-flow-behandlingsalternativer for KOLS-behandling og AirView for Ventilation, vår telemonitoringsprogramvare.

Se mer informasjon

Våre omfattende diagnostiske løsninger setter søvnlaboratorier i stand til å bruke søvntesting i hjemmet og kompatibel programvare for å administrere effektivt hvert trinn i diagnostikkprosessen.

Se alle ResMed diagnostikkløsninger

Vennligst se brukerveiledningene for relevant informasjon relatert til advarsler og forholdsregler som må tas hensyn til før og under bruken av produktene.