Analyse & rapporteringsverktøy for Nox A1/ Nox T3

Noxturnal

Analyse & rapporteringsverktøy for Nox A1/ Nox T3

Noxturnal-programvaren tilbyr et bredt utvalg av funksjoner, fra forhåndsprogrammerte ambulatoriske søvnregistreringer og online med video i laboratoriet, til manuell skåring, tilpassede rapporter og dataeksport. Disse funksjonene kan tilpasses etter spesifikke krav fra individuelle klinikere

  • noxturnal-software-signal-sheet-resmed
  • noxturnal-software-recording-video-resmed
  • noxturnal-software-recording-results-resmed
noxturnal-software-signal-sheet-resmed
noxturnal-software-signal-sheet-resmed
noxturnal-software-recording-video-resmed
noxturnal-software-recording-results-resmed

Nøkkelfunksjoner

  • Noxturnal analyserer automatisk data ved nedlasting, og viser umiddelbart resultatene i et visuelt startbilde. Ved korrigering av analysen, oppdateres disse resultatene automatisk, slik at du alltid har de korrekte dataene for hånden.
  • For å forenkle skåringsprosessen for teknikere og leger, og minimere tidsbruken for analysering, kan Noxturnal automatisk forhåndsanalysere signalopptakene. Du kan skreddersy og redigere protokollene for den automatiske analyseringen.
  • Noxturnals rapporteringssystem er utformet for å ligne velkjente tekstbehandlingspakker, slik at det er enkelt for deg å opprette, redigere og tilpasse søvnrapportene dine. Du kan også opprette tilpassede statistikkfelt for økt fleksibilitet.
  • Takket være en algoritme under patentbehandling, kan Noxturnal forvandle RIP-signaler av høy kvalitet til et kalibrert RIP-signal. Systemet kan utrede flow fra din pasients RIP-belte og bruke det til å komplementere flowsignalet fra nesekateteret, eller bruke det som et alternativ hvis pasienten din ikke kan bruke et nesekateter.
  • Noxturnal-programvaren tilbyr et bredt utvalg funksjoner, inkludert AASM-standard PSG-opptak, øyeblikkelige opptaksresultater med automatisk analysering, kalibrert RIP-teknologi, flow -volumsløyfe og ny Pleth-bølgeformanalyse. Signalarket, rammeverket for rapportering og statistikkfelter kan tilpasses, og sentraliserte innstillinger kan settes opp for flerbruker-miljøer.

Garanti og tjenester

Ser du etter service og garantiinformasjon om Noxturnal analyse og rapportering av søvnprogramvare?
Finn svarene på spørsmålene dine i vårt ressurssenter.

 

Relaterte produkter

T3s; Polygraf med søvnfaseindikator

Les mer

Integreringsløsning for å effektivisere pasientflyten og samtidig forbedre samarbeidet mellom klinikere.

Les mer

Vennligst se brukerveiledningene for relevant informasjon relatert til advarsler og forholdsregler som må tas hensyn til før og under bruken av produktene.