Personvernerklæring i forbindelse med ResMeds spørreundersøkelse etter elektronisk søvnvurdering: - ResMed Norge

Personvernerklæring i forbindelse med ResMeds spørreundersøkelse etter elektronisk søvnvurdering:

Hvordan og hvorfor bruker vi personopplysninger?

Sist oppdatert: tirsdag 12. juli 2022

Du velger med dette å svare på en elektronisk spørreundersøkelse fra ResMed. Denne spørreundersøkelsen er utviklet for å samle inn informasjon fra personer som kan ha søvnapné basert på resultatene av ResMeds elektroniske søvnvurdering. Ved å samle inn opplysningene du sender inn når du fyller ut denne elektroniske spørreundersøkelsen, vil ResMed kunne forbedre muligheten til å tilby relevant markedsføringsinformasjon til personer som deg. Ved å svare på denne elektroniske spørreundersøkelsen samtykker du i at vi blant annet behandler følgende personopplysninger:

  • Identifikasjonsdata: sted
  • Informasjon du gir oss ved å fylle ut vår elektroniske spørreundersøkelse, herunder informasjon om din søvnapnédiagnose
  • Helseopplysninger: Vi kan utlede informasjon om helsen din ved at du har svart på denne elektroniske spørreundersøkelsen

Den ResMed-enheten som er ansvarlig for å behandle personopplysninger som samles inn via denne vurderingen, kalles behandlingsansvarlig. Den behandlingsansvarlige er den ResMed-enheten som er etablert i eller har ansvar for landet der du bor:

LandNavn på behandlingsansvarliges selskapKontaktdetaljer
TysklandResMed Deutschland Gmbh (Germany)Haferwende 40, 28357 Bremen, Germany
BelgiaResMed EPN Ltd. – Belgium Branch (Belgium)Bolwerklaan 21, box 8, 1210 Brussels, Belgium
DanmarkResMed Denmark A/S (Denmark)Kidnakken 11, 4930 Maribo, Denmark
Storbritannia og Nord-IrlandResMed (UK) LtdQuad 1, First Floor, Becquerel Ave, Harwell Campus, Didcot OX11 0RA, United Kingdom
FinlandResMed Finland OY (Finland)Hevosenkenka 3 02600 ESPOO, Finland
FrankrikeResMed SAS (France)Parc Technologique de Lyon – 292 allee Jacques Monod, 69791 Saint Priest Cedex, France
HellasResMed EPN Ltd. – Greece Branch (Greece)90 Kifissias Ave., 15125 Marouss, Greece
ItaliaResMed EPN Ltd. – Italy Branch (Italy)Corso Vercelli, 40 – 20145 Milan, Italy
NederlandResMed Nederland BV (Netherlands)Siriusdreef 17-27, 2132 WT Amsterdam, The Netherlands
NorgeResMed Norway AS (Norway)Fjordveien 1, 1363 Høvik, Norway
PolenResMed Polska Sp Zoo (Poland)ul.Pokorna 2/U18A, 01-199 Warsaw, Poland
SpaniaResMed EPN Ltd. – Spain Branch (Spain)Negocenter C/Agustin de Betancourt, 21, 8°pl 28003 Madrid, Spain
SverigeResMed Sweden AB (Sweden)Jan Stenbecks torg 17, 16440 Kista, Sweden
PortugalResMed EPN Ltd – (Portugal)Quad 1, First Floor, Becquerel Ave, Harwell Campus OX11 0RA Didcot, United Kingdom
IrlandResMed Sensor Technologies Ltd70 Sir Rogerson’s Quay, Dublin 2, Ireland
De forente arabiske emiraterResMed EPN Ltd – Dubai BranchQuad 1, First Floor, Becquerel Ave, Harwell Campus OX11 0RA Didcot, United Kingdom
SveitsResMed Schweiz GmbHViaduktstrasse 40, 4051 Basel, Switzerland

Personopplysningene dine vil bli lagret i CheckMarket i opptil 18 måneder fra datoen du fyller ut spørreundersøkelsen.

Disse opplysningene vil bare være tilgjengelige for følgende personer:

  • Vår underleverandør CheckMarket som tilbyr denne spørreskjemaplattformen
  • Autoriserte ResMed-ansatte

CheckMarket er valgt etter nøye overveielser og handler etter instruks fra ResMed. Leverandørene våre er bundet av strenge kontraktsfestede regler når det gjelder personvern.

For å gjennomføre denne elektroniske spørreundersøkelse sender ikke ResMed personopplysninger ut av EØS-området.

Du har rett til å bli informert om behandlingen av personopplysningene dine, kreve innsyn i personopplysningene ResMed behandler, gjøre gjeldende retten til portabilitet, kreve at personopplysningene dine endres eller slettes, og be om at behandlingen av personopplysninger begrenses eller ikke utføres. Du kan også inngi klage til Datatilsynet.

Du kan gjøre gjeldende alle ovenstående rettigheter når som helst ved å klikke på følgende link. Vi vil svare på din henvendelse i samsvar med gjeldende personvernregelverk. Du kan også kontakte personvernombudet vårt på følgende måte: Ved å sende en e-post til følgende e-postadresse: privacy@resmed.eu eller i posten til: Délégué à la protection des données, ResMed SAS, 292 Allée Jacques Monod, 69791 Saint-Priest, France.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]