Hvordan har CPAP-behandling forbedret livskvaliteten? | ResMed

Hvordan har CPAP-behandling forbedret livskvaliteten?

Disse anbefalingene/pasienthistoriene er ekte og dokumenterte beskrivelser av enkeltpersoners respons på behandling. Utfall og resultater kan variere, og den enkeltes respons antyder eller garanterer ikke at andre vil få den samme eller en lignende opplevelse. Snakk med helsepersonell for mer informasjon.

Si farvel til korte lurer med CPAP-behandling

Trettheten forsvant da Brooke W. begynte med CPAP-behandling, og hun kunne kutte ut de daglige hvilestundene.

Føl deg komfortabel når du puster med CPAP-behandling

Det er ikke alltid like enkelt å venne seg til CPAP-behandling, men Matt har noen gode råd som kan være til hjelp.

Oversikt over behandlingen med myAir har hjulpet andre pasienter å følge den opp.

Fortsett å utforske

Les om de nyeste behandlingsløsningene, les hvordan du kan forbedre CPAP-opplevelsen, og få mulighet til å forbedre kvaliteten på søvnen.

Hvis du nettopp har fått diagnose, har du kanskje noen spørsmål eller bekymringer. Kanskje trenger du bare noen vennlige råd. Vi er her for å hjelpe deg med å komme i gang med CPAP-behandlingen på en vellykket og bekvem måte.

Les mer

Virker min søvnapnébehandling? Får jeg fortsatt apneer? Monitorer CPAP-behandlingen din og få personlig råd og hjelp for å få mest mulig ut av behandlingen med myAir-appen.

Les mer

Du vil få en bedre behandlingsopplevelse med riktig CPAP-maske. Men hvordan kan du velge riktig alternativ blant de mange maskestilene og -størrelsene som finnes?

Utforsk

I brukerveiledningen finner du relevant informasjon om advarsler og forholdsregler som må tas hensyn til før og under bruken av produktet.