Behandle søvnapné og snorking | ResMed

Behandle søvnapné og snorking

I ResMed er vi eksperter på å behandle søvnapné og snorking. Våre effektive løsninger er utformet for å gi deg komfort og resultater. Enten du er ny innen CPAP-behandling, holder på å starte behandling med vår effektive søvnapnéskinne eller bare prøver å forbedre opplevelsen med søvnapnébehandling, er vi her for å hjelpe.

Behandlingsoversikt

Med riktig behandling får du bedre søvn om natten og mer energi om dagen.

CPAP-behandling er den vanligste behandlingen for obstruktiv søvnapné (OSA). Hvis du nettopp har fått diagnose, har du kanskje noen spørsmål eller bekymringer. Kanskje trenger du bare noen vennlige råd. Vi er her for å hjelpe deg med å komme i gang med CPAP-behandlingen på en vellykket og bekvem måte.

Du vil få en bedre behandlingsopplevelse med riktig CPAP-maske. Men hvordan kan du velge riktig alternativ blant de mange maskestilene og -størrelsene som finnes?

Selv med det beste utstyret strever noen med å venne seg til CPAP. Men søvnapné er en alvorlig sykdom som krever behandling. Så hva er alternativene? Hvis du har mild til moderat søvnapné, kan en individuelt tilpasset Narval-skinne være løsningen.

Fungerer søvnapnébehandlingen min? Får jeg fortsatt apneer? Følg med på CPAP-behandlingen din og få personlig råd og hjelp for å få mest mulig ut av behandlingen med myAir-appen.

Ekte historier fra ekte pasienter

Finn ut mer ved å se ekte personer dele sin personlige opplevelse med søvnapnébehandling. De snakker om fordeler og ulemper og deler sine tips for en vellykket CPAP- eller MRD-behandling.