AirFit™ P10

Neseputemaske

Neseputemaske som er stille1, lett, effektiv og behagelig2. AirFit P10 er utviklet for å være så diskré og brukervennlig som mulig. Den er utstyrt med en svært stillegående QuietAir-ventil. Versjonen «For Her» er spesielt beregnet på kvinner.

p10-quiet-air-vent-resmed

Ekstremt stillegående

Ny QuietAir™-ventilering med vevet nettventil leder varsomt bort den utåndede luften, slik at den knapt merkes for deg og den du sover med. AirFit P10 er faktisk omtrent 50 % stillere enn den ledende neseputemasken vår.1

Ekstremt lett

AirFit P10 er konstruert for å være så komfortabel og diskré som mulig og er 50 % lettere enn vår foregående neseputemaske.1 Den revolusjonerende fleksible slangen er ekstremt lett og svært holdbar, noe som gjør at du fritt kan bevege på deg uten at det går ut over maskens forsegling.

AirSense_AirFit P10-ResMed

Andre funksjoner

  • Brukervennlig. AirFit P10s minimalistiske design med tre deler gjør det enkelt å sette sammen, tilpasse og rengjøre den.
  • Enkel å sette sammen. Neseputer med nøkkelklemme har fargekodet størrelse og venstre/høyre-orientering for hurtig og enkel tilpasning. Masken er enkel å ta av og på uten ekstra trinn.
  • Komfortabel. Masken forsegler ved berøring, med trampolineeffekt som lar deg bevege på deg uten at det går ut over maskens forsegling.

Handle i nettbutikken

Trenger du nytt utstyr, tilbehør eller reservedeler? Det er raskt og praktisk å handle i ResMed nettbutikk hvor som helst og når som helst. Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt og du vil også motta informasjon om de nyeste produktene og kampanjene våre.

Referanser:

1. Lydeffektnivå på 21 dBA –  brukerveiledning for AirFit P10, ResMed Pty Ltd 2017. ID A3095513.

2. ResMed klinisk studie som sammenligner AirFit P10 med Swift FX. ResMed objektive data (trykk, lekkasje, gjennomsnittlig daglig bruk, AHI) innhentet fra et utvalg bestående av 21 deltakere. Data på fil; ID A3135273.”