Neseputemasker til søvnapné- og ventilasjonsapparater | ResMed

Neseputemasker til søvnapné- og ventilasjonsapparater

ResMeds neseputemasker er et komfortabelt, diskré alternativ for pasienter som ønsker å føle seg uforstyrret under søvnapné- eller ventilasjonsbehandlingen. Disse lette, minimalistiske maskene gjør lite av seg og gir pasientene et bredt synsfelt. Små nesepropper bidrar til å holde masken på plass, og gir en skånsom, men pålitelig forsegling.

AirFit P10
En minimalistisk maske designet for enkelhet og frihet

AirFit P10 for AirMini
Designet for bruk med AirMini CPAP-apparat

AirFit P30i
Ultrakompakt maske med luftslangen på hodet og QuietAir-ventilasjonshull

AirFit P30i – neseputemaske

Ultrakompakt maske med luftslange på hodet og en nesepute slik at du kan sove behagelig i alle stillinger og komme nær sengepartneren. Den slanke, minimalistiske AirFit P30i har en QuietAir-ventil, en selvjusterende SpringFit-ramme og en moderne utforming med luftslangen på hodet.

Pasient-med-ResMed-AirFit-P30i-neseputer-freedom-mask-2022.jpg
nese-puter-maske-Wear-briller-ResMed-AirFit-P30i
nese-puter-maske-søvn-alle-stilling-ResMed--AirFit-P30i

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være utgått. Gå til våre brukerveiledninger og tekniske dokumenter og få tilgang til mer informasjon.

 

Se utvalget av andre masker til søvn- og ventilasjonsbehandling

Nesemasker kombinerer den minimale utformingen av neseputemasker, men med litt mer dekning over nesen. De er også utformet for å gi et klart synsfelt.

Les mer

Helmasker dekker mer av ansiktet, for å imøtekomme behovene til mennesker som for det meste puster gjennom munnen. ResMeds helmasker tilbyr en minimal utforming, og de er utformet for å være lette og behagelige for ansiktet.

Les mer

Hvis du vil gjøre behandlingserfaringen mer komfortabel og persontilpasset for deg, har vi laget en serie masketilbehør som inkluderer tilpassede hodestropper, myke stroppeomslag og neseryggpolstringer.

Les mer