AirFit™ N20

Nesemaske

Nesemaske utviklet for å gi en forsiktig, effektiv, pålitelig behandlingsopplevelse1, også når du beveger deg i søvne. AirFit N20 er myk mot huden, enkel å tilpasse og behagelig å bruke1. Versjonen «For Her» er spesielt beregnet på kvinner.

Enkel tilpasning med InfinitySeal-teknologi

resmed-airfit-N20-pute-mobile

I en nylig gjennomført internasjonal studie ble det dokumentert at Airfit N20 InfinitySeal-puten passet til 99,4 % av alle ansikter.1

Silikonputen tilpasser seg profilen din, uansett form og størrelse på ansiktet, takket være putens unike utforming. Den følger bevegelsene dine komfortabelt hele natten, sitter godt og gir en behagelig forsegling individuelt tilpasset dine behandlingsbehov.

Testet og foretrukket av pasienter

AirFit-N20-nasal-maske-pasient-testet-Trukket-ResMed-Mobile

AirFit N20 har gjennomgått omfattende tester og er designet for å gi den beste behandlingsopplevelsen. Derfor er den et dokumentert førstevalg for komfort og brukervennlighet. I en nylig gjennomført studie fant 88 % av pasientene at AirFit N20 er mer komfortabel og enklere å bruke enn den nåværende markedsledende nesemasken.2

Maskens funksjoner gir til sammen en overlegen maskeopplevelse på alle områder – 92 % av pasientene sa at de foretrekker å bruke AirFit N20 fremfor den nåværende markedsledende nesemasken.2

Serien AirFit 20 for Her

airfit-n20-for-her-woman-cpap-mask-resmed-mobile

Denne serien er bare for kvinner og er utviklet spesifikt for å gi hver enkelt kvinne er mer personlig tilpasset maske som i større grad føyer seg etter hennes unike ansiktstrekk og tilpasser seg måten hun sover på.

Bytt til AirTouch N20-maskeputen

AirTouch-N20-minne skumpute-kompatibel-med-AirFit-N20-maske-mobil Resmed-Norge

AirFit N20 silikonpute kan byttes ut med den komfortable AirTouch N20 maskeputen laget av minneskum3, slik at du kan bytte mellom de to som du vil. Hver størrelse maskepute klikker enkelt inn i den samme maskerammen, og gir deg flerevalgmuligheter.

 

Handle i nettbutikken

Trenger du nytt utstyr, tilbehør eller reservedeler? Det er raskt og praktisk å handle i ResMed nettbutikk hvor som helst og når som helst. Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt og du vil også motta informasjon om de nyeste produktene og kampanjene våre.

Referanser:

  1. ResMed AirFit N20 internal global fitting study of 159 existing ResMed patients, conducted 12/11/2015; ID A3768073.
  2. Intern studie av 24 eksisterende ResMed-pasienter, gjennomført av ResMed mellom 23/11/2015 og 21/12/2015 som sammenligner markedets ledende maske med AirFit N20, ID A3695085.
  3. AirTouch N20 user guide, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4670547