AirFit™ N20 Classic

Nesemaske

Nesemaske med fleksibel pannestøtte for ekstra stabilitet. AirFit N20 Classic er utformet for å opprettholde en behagelig, stabil forsegling gjennom hele natten, også når du beveger deg, takket være selvjusterende maskestramming, en InfinitySeal silikonpute og myk hodestropp.

InfinitySeal-teknologi

Uansett ansiktsform eller -størrelse, gir InfinitySeal silikonpute en sikker passform og fleksibel forsegling

Silikonputen begveger seg komfortabelt sammen med deg gjennom natten takket være den unike designen på konturen av masken.

Frihet og fleksibilitet

Pannestøtten fra den adaptive rammen gir stabilitet og justerer masketrykket som respons på bevegelse. Dette uten å svekke maskeforseglingen.

Et godt valg – uansett hva du foretrekker

AirFit N20 Classic kombinerer en pannestøtte med alle kjerneverdiene til AirFit 20-familien, slik at du kan være sikker på å bruke en velkjent maske som inneholder alle de essensielle teknologiene for å forbedre maskeopplevelsen.

Handle i nettbutikken

Trenger du nytt utstyr, tilbehør eller reservedeler? Det er raskt og praktisk å handle i ResMed nettbutikk hvor som helst og når som helst. Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt og du vil også motta informasjon om de nyeste produktene og kampanjene våre.