Leve med søvnapné

Hold fokus på hvorfor du bruker behandlingsutstyret. Hvordan kan det hjelpe deg med å leve det livet du vil ha? Her er noen verktøy og tips for å hjelpe deg å etterleve behandlingen.

Verktøy og tips for å hjelpe deg å etterleve behandlingen

Lær mer ved å se ekte personer dele sin personlige opplevelse med søvnapnébehandling. De snakker om fordeler og ulemper og deler sine tips for en vellykket CPAP-behandling.

Følg fremgangen i søvnbehandlingen fra sofaen med nettstøtteprogrammet myAir. Det følger med alle ResMed Air10-apparater.

Les våre CPAP-reisetips hvis du reiser med søvnapné. Les hvordan du reiser trygt med CPAP-apparat og sover godt når du er på tur.

Finn riktig informasjon med myAir

For Rose utgjør myAir forskjellen. Med tilgang til daglige søvndata og råd opplever hun at søvnapnébehandlingen er enklere og føler seg trygg.*

* Denne pasienthistorien er en ekte og dokumentert redegjørelse av den enkeltes behandlingsrespons. Utfall og resultater kan variere, og den enkeltes respons antyder eller garanterer ikke at andre vil få den samme eller en lignende opplevelse. Snakk med helsepersonell for mer informasjon.