Leve med søvnapné | ResMed

Leve med søvnapné

Hold fokus på hvorfor du bruker behandlingsutstyret. Hvordan kan det hjelpe deg med å leve det livet du vil ha? Her er noen verktøy og tips for å hjelpe deg å etterleve behandlingen.

Verktøy og tips for å hjelpe deg å etterleve behandlingen

Få mest mulig ut av CPAP-behandlingen. Denne veiledningen fokuserer på å etablere positive CPAP-vaner, med informasjon om alt fra komfort og rengjøring til feilsøking og historier fra virkeligheten.

Virker min søvnapnébehandling? Får jeg fortsatt apneer? Følg med på CPAP-behandlingen din og få personlig råd og hjelp for å få mest mulig ut av behandlingen med myAir-appen.

Les våre CPAP-reisetips hvis du reiser med søvnapné. Les hvordan du reiser trygt med CPAP-apparat og sover godt når du er på tur.

Finn riktig informasjon med myAir

For Rose utgjør myAir forskjellen. Med tilgang til daglige søvndata og råd opplever hun at søvnapnébehandlingen er enklere og føler seg trygg.*

* Denne pasienthistorien er en ekte og dokumentert redegjørelse av den enkeltes behandlingsrespons. Utfall og resultater kan variere, og den enkeltes respons antyder eller garanterer ikke at andre vil få den samme eller en lignende opplevelse. Snakk med helsepersonell for mer informasjon.