Lumis™

Ikke-invasive ventilatorer

Ikke-invasiv ventilatorserie som gir personlig støtte til ikke-avhengige pasienter (> 13 kg) * med respirasjonsinsuffisiens som KOLS. Ventilatorer i Lumis-serien holder seg synkronisert med pusten din og har teknologier designet for å håndtere maske-lekkasje.

Elegant, brukervennlig design

resmed-lumis-noninvasive-ventilation

Lumis er designet med brukeren i tankene, og er enkel å navigere og bruke.

Teknologier for personlig tilpasset behandling

Lumis-invasiv ventilasjons-pasient-resmed-mobil

Vsync, TiControl™ og Trigger and cycle er teknologier som samarbeider om å håndtere maskelekkasje, synkroniserer med pustingen og oppfordrer deg til å puste spontant – slik at du får riktig ventilasjonsnivå når du trenger det.

Automatisk fukting

RESMED-Lumis-invasiv-ventilasjon befuktning

Når Lumis brukes sammen med en HumidAir™ varmefukter og ClimateLineAir™ slange med varmetråder, leverer apparatet automatisk fukting – ingen innstillinger å endre og ingen kompliserte menyer å finne frem i.

Andre egenskaper

Lumis-apparatene har har IntelligentAir, en samling ResMed-teknologier som kan tilpasse behandlingen til dine individuelle pustebehov.

IntelligentAir omfatter iVAPS (intelligent volumsikret trykkstøtte), en modus som automatisk tilpasser seg dine skiftende behov, en intelligent backupfrekvens (iBR)* som gir deg maksimal mulighet til å puste spontant, og en valgfri AutoEPAP**-funksjon som bidrar til å holde de øvre luftveiene åpne.

Lumis har også teknologier som er utviklet for å motvirke eventuell maskelekkasje og synkronisere apparatet med din egen pusting.

 

 

Bestillingsinformasjon

Kontakt vår kundeserviceavdeling for mer informasjon om hvordan du får tak i ResMed-produkter. 

 

Referanser:

*iVAPS-behandlingsmodus er indisert til pasienter som veier fra 30 kg og oppover.

**Tilgjengelig i iVAPS- og ST-modus.

***Tilgjengelig i iVAPS-modus.