Tilbehør | ResMed

Tilbehør til CPAP og apparater for ventilasjonsbehandling

For å la deg oppleve fordelene med behandlingen tilbyr ResMed et omfattende utvalg av søvnapparatkomponenter og -tilbehør, herunder fuktere, slanger, reiseprodukter, SD-kort og eksterne strømforsyninger.

Strømforsyninger

Vårt tilbehør er utviklet for å gi deg frihet, fleksibilitet og trygghet. Enten du vil reise lett, la et batteri drive apparatet, eller bare trenger et ekstra, har vi et strømforsyningsalternativ som fungerer.

Traller

Våre funksjonelle traller har en rekke nyttige funksjoner, som låsbare hjul og oppbevaringskurver. De er en god løsning for å flytte ventilatoren enkelt, smidig og effektivt rundt i et klinisk miljø eller hjemmemiljø.

Slik kjøper du

Kontakt vår kundeserviceavdeling eller din lokale representant for å få vite mer om hvordan du anskaffer produkter fra ResMed.

 

 

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være tatt av markedet. Besøk vår side med brukerveiledninger og tekniske dokumenter for å få tilgang til mer informasjon.

 

Utforsk flere produkter

Våre søvnapnémaskiner er utviklet for å behandle søvnrelaterte respirasjonssykdommer og  er konstruert for å tilby komfort.

Utforsk

Uansett om du trenger mekanisk ventilasjon hjemme, på sykehus eller på reiser, gir våre allsidige ventilasjonsapparater behandling som virker, for en rekke respirasjonslidelser.

Utforsk

ResMeds behandlingsapper har intuitive grensesnitt og oversiktlige rapporter som tilbyr et øyeblikksbilde av behandlingen. Du kan proaktivt følge behandlingen og dele den med legen.

Se alle ResMeds behandlingsapper

I brukerveiledningen finner du relevant informasjon om advarsler og forholdsregler som må tas hensyn til før og under bruken av produktet.

Merk at noen typer tilbehør kanskje ikke er tilgjengelige i alle land.

Referanse:

*Ikke kompatibel med Air11-apparater. En fullstendig liste over kompatible apparater finnes i kompatibilitetstabellen på siden med tekniske dokumenter.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]