Tilbehør til søvn- og ventilasjonsbehandling

ResMed tilbyr en rekke tilbehør og ekstradeler for maskene, apparatene, fukterne, databehandlingsløsningene og ventilatorene våre for søvnapné- og ventilasjonsbehandling.

Apparattilbehør: Strømforsyninger

Tilbehøret vårt er konstruert for å gi deg frihet, fleksibilitet og sinnsro. Enten du vil reise lett, drive apparatet fra et batteri eller bare trenger en reserve, har vi et strømforsyningsalternativ som fungerer.

Apparattilbehør: Filtre

Luftfiltrene våre bidrar til å forhindre at fine partikler og større materialer slipper inn i luftveiene dine under behandlingen. De hypoallergeniske filtrene våre er en god løsning hvis du lider av høysnue eller annen allergi.

Handle i nettbutikken

Trenger du nytt utstyr, tilbehør eller reservedeler? Det er raskt og praktisk å handle i ResMed nettbutikk hvor som helst og når som helst. Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt og du vil også motta informasjon om de nyeste produktene og kampanjene våre.

 

 

Brukerhjelp for vårt apparattilbehør

Få tilgang til brukerveiledninger og støttedokumenter for utgått tilbehør for ResMed-apparater ved å velge et alternativ fra listen nedenfor.

Air SD kort
Luftuttak
S9 30w strømforsyning
S9 90w strømforsyning
Standardtralle