Hva er Care Check-In? - ResMed Norge

 

Care Check-In

Det kan være krevende å venne seg til behandlingen, så vi har utviklet en funksjon som kan veilede deg gjennom behandlingsreisen.

Hva er Care Check-In?

Care Check-In bruker tilpassede innsjekkinger de første 28 dagene av behandlingen for å stille deg spørsmål direkte på apparatet eller gjennom myAir-appen, slik at du kan gi tilbakemelding om hvordan behandlingsopplevelsen er. For lettløste problemer som maskelekkasje, vil Care Check-In i første omgang henvise deg til selvhjelpsinnhold.

Hvis behandlende lege følger med på behandlingen via AirView og har registrert AirSense 11-apparatet ditt i AirView, vil responsen din kunne ses på AirView-dashbordet. Med Care Check-In kan behandlende lege se hvordan det går med deg, og om nødvendig ta kontakt for å hjelpe deg videre i behandlingen.

Hvis du vil vite hvordan ResMed beskytter dataene og ivaretar personvernet, kan du gå til ResMed.com/PatientData

Hvordan vil Care Check-In se ut?

Care Check-In-funksjonen aktiveres når du trykker på OK i skjermbildet Personlig tilpasning på AirSense 11-apparatet.

Du kan avvise funksjonen ved å trykke på Nei takk når et registreringsskjermbilde vises på AirSense 11-apparatet eller i myAir-appen.

I brukerveiledningen finner du relevant informasjon om advarsler og forholdsregler som må tas hensyn til før og under bruken av produktet.