AirSense 10 AutoSet

APAP-apparat

Selvjusterende behandlingsapparat som er utviklet for å være intuitivt og brukervennlig. De avanserte funksjonene til AirSense 10 AutoSet bidrar til å gi behagelig og effektiv søvnbehandling. AirSense 10 har mulighet for sikker avstandsoppfølging og hjelp fra dine medisinske behandlere.

Mer effektiv pleie

airsense-10-autoset-apap-machine-osa-therapy-resmed-mobile

Takket være den innebygde trådløse forbindelsen har sykehusene mulighet til å koble apparatet til ResMeds serverbaserte avstandsoppfølgningssystem, AirView™. Deretter kan behandlingsstedet sømløst og sikkert gå gjennom behandlingsdataene dine, justere apparatinnstillingene dine, kontrollere om apparatet ditt fungerer som det skal og feilsøke eventuelle problemer for å sikre at du får riktig behandling. Kontakt ditt sykehus for informasjon om deres tilbud.

Intelligent oppstart

airsense-10-AutoSet-autojuster-trykk-innretning-for-osa-syke-resmed-mobile

AutoRamp™ registrerer når du faller i søvn og leverer et lavt trykk i starten for bedre komfort. Etter du har sovnet vil trykket gradvis økes i takt med dine behov.

Andre funksjoner

  • En innebygd lyssensor justerer lysstyrken for skjermen basert på lyset i rommet. Så hvis du trenger å komme deg opp i løpet av natten, sørger skjermens bakgrunnsbelysning for at du ikke vekker den du sover med.
  • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt gir tilbakemelding på behandlingen hver morgen og det er enkelt for deg å endre komfortinnstillingene.
  • Easy-Breathe™-motoren er musestille, noe som gir deg og den du sover med en mer fredelig nattesøvn.
  • SmartStart™-funksjonen begynner behandlingen så snart du puster inn i masken.
  • Jevn fukting natten gjennom med valgfri innebygd HumidAir™-fukter med avansert HumidAir-teknologi.

Følg søvnapnébehandlingen din med myAir

myai-coaching-cpap-app-resmed-mobile

Følg din ferd på veien mot god nattesøvn med myAir™, en funksjon som utelukkende er tilgjengelig for brukere av AirSense™ 10- og AirCurve™ 10-apparater.* Dette brukervennlige programmet synkroniseres med CPAP-maskinen din, slik at du kan få vite hvordan behandlingen gikk natten før, og følge forløpet i søvnapnébehandlingen.

 

Handle i nettbutikken

Trenger du nytt utstyr, tilbehør eller reservedeler? Det er raskt og praktisk å handle i ResMed nettbutikk hvor som helst og når som helst. Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt og du vil også motta informasjon om de nyeste produktene og kampanjene våre.

Relaterte produkter

Førsteklasses behandlingsapparat med automatisk trykktilpasning spesielt utviklet for kvinnelige pasienter.

Les mer

Lite og smart CPAP-apparat for effektiv1-4 behandling hjemme eller på farten.

Les mer

myAir gir brukere av AirSense 10- og AirCurve 10-apparater muligheten til å se sine egne nattlige søvndata og motta interaktiv støtte og veiledning.

Les mer

Referanse:
* Med innebygd trådløs tilkobling.