AirSense 10 AutoSet

APAP-apparat

Selvjusterende behandlingsapparat som er utviklet for å være intuitivt og brukervennlig. De avanserte funksjonene til AirSense 10 AutoSet bidrar til å gi behagelig og effektiv søvnbehandling. AirSense 10 har mulighet for sikker avstandsoppfølging og hjelp fra dine medisinske behandlere.

Mer effektiv pleie

airsense-10-autoset-apap-machine-osa-therapy-resmed-mobile

Takket være den innebygde trådløse forbindelsen har sykehusene mulighet til å koble apparatet til ResMeds serverbaserte avstandsoppfølgningssystem, AirView™. Deretter kan behandlingsstedet sømløst og sikkert gå gjennom behandlingsdataene dine, justere apparatinnstillingene dine, kontrollere om apparatet ditt fungerer som det skal og feilsøke eventuelle problemer for å sikre at du får riktig behandling. Kontakt ditt sykehus for informasjon om deres tilbud.

Intelligent oppstart

airsense-10-AutoSet-autojuster-trykk-innretning-for-osa-syke-resmed-mobile

AutoRamp™ registrerer når du faller i søvn og leverer et lavt trykk i starten for bedre komfort. Etter du har sovnet vil trykket gradvis økes i takt med dine behov.

Andre funksjoner

  • En innebygd lyssensor justerer lysstyrken for skjermen basert på lyset i rommet. Så hvis du trenger å komme deg opp i løpet av natten, sørger skjermens bakgrunnsbelysning for at du ikke vekker den du sover med.
  • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt gir tilbakemelding på behandlingen hver morgen og det er enkelt for deg å endre komfortinnstillingene.
  • Easy-Breathe™-motoren er musestille, noe som gir deg og den du sover med en mer fredelig nattesøvn.
  • SmartStart™-funksjonen begynner behandlingen så snart du puster inn i masken.
  • Jevn fukting natten gjennom med valgfri innebygd HumidAir™-fukter med avansert HumidAir-teknologi.

Følg søvnapnébehandlingen din med myAir

myai-coaching-cpap-app-resmed-mobile

Følg din ferd på veien mot god nattesøvn med myAir™, en funksjon som utelukkende er tilgjengelig for brukere av AirSense™ 10- og AirCurve™ 10-apparater.* Dette brukervennlige programmet synkroniseres med CPAP-maskinen din, slik at du kan få vite hvordan behandlingen gikk natten før, og følge forløpet i søvnapnébehandlingen.

 

Handle i nettbutikken

Trenger du nytt utstyr, tilbehør eller reservedeler? Det er raskt og praktisk å handle i ResMed nettbutikk hvor som helst og når som helst. Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt og du vil også motta informasjon om de nyeste produktene og kampanjene våre.

Referanse:
* Med innebygd trådløs tilkobling.