Søvnapné- og ventilasjonsapparater | ResMed Norge

Apparater til søvnapné- og ventilasjonsbehandling

Alle søvnapnéapparater og ventilasjonsbehandlingsapparater er ikke laget på samme måte. Hos ResMed engasjerer vi oss over å sikre deg de beste behandlingsløsningene for å hjelpe deg med å gjøre en positiv forskjell for deg og pasientens liv hver dag og natt.

Se vårt utvalg av apparater til søvn- og ventilasjonsbehandling

Apparatene våre er konstruert for å behandle søvnrelaterte respirasjonsforstyrrelser, og gir uovertruffen komfort og dokumentert effekt.

Uansett om pasienten trenger mekanisk ventilasjon hjemme, på sykehus eller på reiser, gir våre allsidige ventilasjonsapparater behandling som virker, for en rekke respirasjonslidelser.

Bla gjennom utvalget vårt av utskiftbare deler og reservedeler, maske- og apparattilbehør med mer for å sikre at pasientens utstyr fortsetter å fungere optimalt.

AirSense 11, utviklet for å sikre enklere behandling

Hvis du vil oppleve en god start på behandlingen, er det verdt å vurdere et ResMed AirSense 11 CPAP-apparat. Disse apparatene er utviklet for å gjøre det enklere å starte med søvnapnébehandling og etterleve den.

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMed-masker er det ledende maskemerket foretrukket av pasienter. Vi har et bredt utvalg av masker innenfor hver kategori som kombinerer lett vekt og komfort med enestående forsegling og tilpasning.

Se alle masker for søvnapné- og ventilasjonsapparater

ResMeds behandlingsapper inneholder intuitive grensesnitt og gir et raskt oversiktsbilde av behandlingen din. Du kan proaktivt følge med på terapien din og dele den med legen din.

Se alle ResMed-terapiprogrammer

En effektiv løsning for snorking, samt et alternativ til CPAP-behandling i tilfeller av mild til moderat obstruktiv søvnapné (OSA).

Se Narval CC-løsning

Referanse:

  1. As of 01, October 2019.