Lederteamet

ResMeds ledelsesteam holder de høyeste standarder når det gjelder etikk og profesjonell integritet, noe som fører til et flott samarbeid med våre kunder, leverandører og globale ResMed-team.


Michael “Mick” Farrell

Chief Executive Officer

Michael “Mick” Farrell ble utnevnt til CEO i ResMed og har vært direktør siden mars 2013. Han kom til selskapet i år 2000, og fungerte som president i Amerika-regionen fra 2011 til 2013, var seniorvisepresident for den globale søvnapné-forretningsdivisjonen fra 2007 til 2011, og har hatt ulike seniorroller innen markedsføring og forretningsutvikling.

Før han kom til ResMed, jobbet Mick innen bedriftsrådgivning, bioteknologi, kjemikalier og metallproduksjon hos ulike selskaper, deriblant Arthur D. Little, Sanofi Genzyme, DowDuPont og BHP Billiton.

Mick sitter i styret i ResMed, Advanced Medical Technology Association (AdvaMed) og Zimmer Biomet (NYSE: ZBH), et åpent aksjeselskap som er verdt flere milliarder dollar og leverer implanterbare medisinske muskelskjelett-legemidler til pasienter over hele verden. Han er også medlem av to komiteer hos Zimmer Biomet: Nominasjon og styring samt Kompensasjon og ledelsesutvikling. Han jobber også frivillig som administrator for ideelle organisasjoner: UC San Diego Foundation, Rady Children’s Hospital og Father Joe`s Villages i San Diego, California.

Mick har en bachelorgrad i ingeniørfag med høyeste utgangskarakterer fra University of New South Wales, en Master of Science i kjemisk ingeniørfag fra Massachusetts Institute of Technology, og en Master of Business Administration fra MIT Sloan School of Management.


Rob Douglas

President and Chief Operating Officer

Robert Douglas ble utnevnt til RedMeds president i mars 2013, og sjefsoperatør i september 2011 og har, sammen med ResMeds administrerende direktør, Mick Farrell, det fulle operasjonelle ansvaret for ResMed og dets datterselskaper.

Tidligere var Rob ResMeds operasjonelle sjef for Asia og Stillehavsregionen og den globale forsyningskjeden fra 2008 til 2011, ansvarlig for regionens kommersielle distribusjon, salgsvirksomhet og global produksjon; operasjonsansvarlig i Sydney fra 2005 til 2008, ansvarlig for selskapets produksjon og forskning og utvikling; visepresident for operasjoner fra 2003 til 2005, ansvarlig for selskapets produksjon; visepresident for Resmed’s respiratoriske avdeling og hjerteavdeling fra 2002 til 2003; og visepresident for bedriftsmarkedsføring da han kom til ResMed i 2001.

Rob har fungert i styret for Globus Medical, Inc. (NYSE: GMED), et ledende selskap innen muskel- og skjelettløsninger, siden desember 2019, og er medlem av revisjonskomiteen. Han fungerer også som nestleder i styret for San Diego Regional Economic Development Corporation, samt som nestleder i styret for EvoNexus, en ideell inkubator for teknologi.

Robert Douglas har Mastergrad i Business Administration fra Macquarie University, Bachelorgrad i elektroteknikk med høyeste utgangskarakterer, og Bachelor-of-science-grad i datateknologi fra University of New South Wales, Sydney.


David Pendarvis

Chief Administrative Officer, Global General Counsel

David Pendarvis ble utnevnt til ledende saksbehandler og generell global rådgiver i mai 2011. I tillegg til disse rollene satt han som midlertidig president for ResMeds EMEA- og Japan-regioner fra mars til august 2017. Han ble med i ResMed som generell global rådgiver i september 2002, og har vært styrets sekretær siden februar 2003. Fra 2005 til 2011 var han seniorvisepresident for organisatorisk utvikling.

Før han sluttet seg til ResMed var David partner i advokatfirmaet Gray Cary Ware & Freidenrich LLP fra 2000 til 2002, hvor han spesialiserte seg på åndsverk og generell bedriftsrett. Fra 1986 til 2000 var han en partner ved Gibson, Dunn & Crutcher LLP. Fra 1984 til 1986 var han advokat hos J. Lawrence Irving, U.S. Distriktsdommer, Southern District of California.

David ble valgt inn i styret i WD-40 Company (NASDAQ: WDFC) i desember 2017. Han har også sittet i styret for det regionale handelskammeret i San Diego siden 2013 og i Corporate Directors Forum siden 2010. Fra 2009 til 2016 var han styremedlem i Sequenom, Inc.

David har en Bachelor of Arts fra Rice University; en Juris Doctor (J.D.), cum laude, fra University of Texas School of Law; en Master of Science i utøvende lederskap fra University of San Diego, samt en bachelor i statsvitenskap og lederskapsstudier fra Rice University.


Brett Sandercock

Chief Financial Officer

Brett Sandercock ble utnevnt til finansdirektør i januar 2006. Tidligere hadde han tjenestegjort som ResMeds visepresident for økonomi og finans fra november 2004 til desember 2005, og regnskapsfører fra 1998 til 2004.

Før han kom til ResMed, var Brett leder for økonomiavdelingen og grupperapportering hos Norton Abrasives, en divisjon i Saint-Gobain-gruppen, et fransk multinasjonalt selskap, fra 1996 til 1998. Fra 1994 til 1996 hadde han også finans- og regnskapsroller hos Health Care of Australia, en stor privat sykehusoperatør. Fra 1989 til 1994 jobbet han hos Pricewaterhouse Coopers i Sydney, som spesialist på revisjoner av distribusjons- og produksjonskunder, finansielle tjenester, teknologi og andre næringer.

Brett har en bachelorgrad i økonomi fra Macquarie University i Sydney, og er autorisert regnskapsfører.


Jim Hollingshead

President, Divisjonen for søvn og respirasjonshjelpemidler

Jim Hollingshead ble utnevnt til president for ResMeds divisjon for søvn og respirasjonshjelpemidler i juni 2020, en utvidelse av hans rolle som president for søvndivisjonen, som han har hatt siden juli 2017. Han var tidligere president for selskapets Amerika-region, fra mars 2013. Han begynte i selskapet i 2010 som visepresident for strategi- og forretningsutvikling. I 2011 ble hans rolle utvidet til å omfatte ledelsen av ResMeds Ventures and Initiatives-divisjon, som ansvarlig for vekst av nye forretningsområder.

Jim, en bransjeleder innen digital helse, har bidratt til å skape og gjennomføre ResMeds strategi for å omforme sin virksomhet – og søvnterapiindustrien – ved å introdusere innebygd kommunikasjon på alle deres søvnapnéapparater, kombinert med skybaserte automatiseringsapplikasjoner for forretningsprosesser. Dette hjelper kundene med å øke inntektene samtidig som kostnadene reduseres. Under Jims ledelse i Amerika-regionen lanserte ResMed Air10™-serien med skykoblede CPAP-maskiner, noe som førte til en rask økning av aksjekursen og enestående tilpasning av dens SaaS-plattformer. Som et resultat er ResMed verdensleder innen CPAP-maskiner og -masker, med en voksende portefølje av søvn- og luftveisapparater og SaaS-baserte tilbud for både pasienter og helsepersonell.

Før han begynte i ResMed, arbeidet han 18 år i strategisk rådgivning, hvor han jobbet med seniorledere over et bredt bransjespekter, hovedsakelig bioteknologi, høyteknologi og telekommunikasjoner. Fra 2008 til 2010 var han seniorpartner i Strategi og livsvitenskap i praksis ved Deloitte Consulting, basert i San Francisco.

Før dette var Jim ledende partner for Monitor Groups vestre del av USA, et ledende globalt strategisk konsulentfirma, og arbeidet på ulike kontorer rundt om i verden, der han startet opp og drev tre forskjellige kontorer med meget vellykkede resultater, inkludert et London-basert kontor for pan-europeisk markedsføringsstrategi.

Jim sitter for tiden i styrene til Insulet (NASDAQ: PODD), den globale lederen innen digital diabeteshelse og rørløs insulinpumpeteknologi, og SleepScore Labs, en nyetablert bedrift som er finansiert av risikovillig kapital som bruker ResMeds egenutviklede søvnfølerteknologi for å validere og distribuere et bredt spekter av løsninger som forbedrer søvn. Han er også medlem av den utøvende styringsgruppen for ResMeds fellesprosjekt med Verily, som er opprettet for å gjøre det mulig for helsepersonell å identifisere, diagnostisere, behandle og administrere personer med søvnapné mer effektivt.

Jim har en Bachelor of Arts i historie og internasjonale relasjoner med høyeste karakter fra Stanford University, og en mastergrad og doktorgrad i statsvitenskap fra University of California i Berkeley, hvor han ble tildelt et fulltidsstipend av National Science Foundation.


Raj Sodhi

President, SaaS Business & Healthcare Informatics

Raj Sodhi ble utnevnt til president for ResMeds programvare som en tjeneste (SaaS) i juli 2017. Han var tidligere president for det globale teamet for helseinformatikk (HI), hvor han ledet utviklingen av ResMeds HI-løsninger og selve ResMed til sin nåværende posisjon som ledende innen global digital helse, med en stadig økende portefølje av enhets- og SaaS-baserte løsninger. Han kom til ResMed i 2012 gjennom oppkjøpet av Umbian Inc., hvor han var med-grunnlegger og president.

Før ResMed og Umbian jobbet Raj i bransjen for finansiell tjenesteyting, design, utvikling og styring av SaaS-løsninger. Han var seniorvisepresident for forretningsutvikling og teknologisk leder for Skipjack Financial Services fra 2005 til 2009, samt medgrunnlegger og teknologisk leder i TransActive Ecommerce Solutions fra 2000 til 2005.

Raj sitter for øyeblikket i styret til Tandem Diabetes Care (NASDAQ: TNDM), et selskap for medisinsk utstyr som er spesialister på å gi insulin til folk med diabetes.

Raj har en Master of Business Administration og en Bachelor of Science i matematikk og statistikk fra Dalhousie University i Halifax, Nova Scotia.


Katrin Pucknat

Chief Executive Officer of ResMed Healthcare, Germany

Katrin Pucknat ble utnevnt til ResMeds president i Tyskland i november 2018, og ledet paraplyorganisasjonen ResMed Germany Inc, hvis datterselskaper er ResMed Healthcare (ResMed GmbH & Co. KG og ResMed Medizintechnik GmbH) og faghandelsvirksomheten til ResMed Deutschland GmbH. Hun var administrerende direktør i ResMed Healthcare Germany fra juli 2016, og har vært medlem av ResMeds globale ledergruppe siden 2017.

Katrin har hatt forskjellige europeiske lederroller i ResMed, helt siden 2010. Tidligere var hun visepresident for Forretningstransformasjon i Europa/Midt-Østen og Asia/Stillehavsregionen, ansvarlig for pasientservice, avdelingskontorer, direktesalg og utvikling av nye konsepter innen ventilasjon. Som direktør for Europeisk markedsføring, Søvn og diagnostikk var hun ansvarlig for virksomhet innen søvnrelaterte luftveislidelser i Europa.

Før hun begynte i ResMed, hadde Katrin ledende markedsføringsstillinger i USA og Europa. Hun har nesten 20 års erfaring innen medisinsk utstyr med spesielt fokus på markedsføring, kommunikasjon, forretningsinnovasjon og forretningsutvikling. Hun har en bachelorgrad i business og markedsføring.


Justin Leong

President, Asia og Latin-Amerika

Justin Leong ble utnevnt som president for ResMeds markeder i Asia og Latin-Amerika i juni 2020, en utvidelse av hans rolle som president for ResMeds vekstmarkeder i Asia, som han har hatt siden september 2018, og seniorvisepresident for regionen siden mai 2016. Han begynte i ResMed i 2013 som visepresident for Global Strategy, og ble i tillegg direktør for Stor-Kina i 2015.

Før han ble med i ResMed, var Justin styremedlem i det London-baserte investeringsselskapet HgCapital fra 2006 til 2012, ansvarlig for oppkjøp og porteføljestyring samt styremedlem i flere europeiske helsetjenesteselskaper. Fra 1999 til 2004 var han ledelseskonsulent hos Bain & Co. i Sydney, Boston og New York, hvor han ga kundene råd om vekststrategier, operasjonelle forbedringsprosjekter, fusjoner og oppkjøp.

Justin har en bachelor i handel og en bachelor i rettsvitenskap fra University of New South Wales, Sydney samt en mastergrad i bedriftsøkonomi fra Harvard Business School.


Vered Keisar

Personaldirektør

Vered Keisar ble utnevnt til ResMeds personaldirektør i mars 2021, med ansvar for å drive selskapets globale kultur og person-strategi. Hun har tidligere vært visepresident og generalrådgiver for ResMeds Asia- og Latin-Amerika-regioner.

Vered har over 25 års bred bransjeerfaring som spenner fra helsetjenester og legemidler til forsvar og forsikring. Før hun begynte i ResMed i 2012, jobbet hun i ledende advokatfirmaer i Storbritannia, Australia, Japan og Israel.

Vered er kvalifisert til å praktisere jus i England og Wales, Australia, og Israel. Hun har en MBA fra Sydney Graduate School of Management, en Diploma of Laws i europeisk konkurranselov fra King’s College i London, og en Bachelor of Laws fra College of Management Academic Studies i Israel.

Fra 2016 til 2020 var Vered den valgte styreleder i den australske komitéen for mangfold, likhet og inkludering for Association of Corporate Counsel, verdens største organisasjon dedikert til in-house counsel, med mer enn 45 000 medlemmer i 85 land.

Siden 2012 har Vered vært ambassadør og foredragsholder for den australske foreningen for brystkreft, National Breast Cancer Foundation.


Hemanth Reddy

Chief Strategy Officer

Hemanth Reddy ble utnevnt til ResMeds strategisk direktør i september 2013, og er ansvarlig for selskapets globale bedriftsstrategi og bedriftsutviklingsfunksjoner.

Før han kom til ResMed, var Hemanth strategisk konsulent i 14 år, med rådgivning i en rekke saksområder, inkludert bedriftsstrategi, forretningsstrategi, porteføljestrategi og uorganisk vekststrategi på tvers av forbrukerprodukter, høyteknologi, bioteknologi og andre bransjer. Han var senest leder hos Monitor Deloitte, Deloitte Consultings strategipraksis, der han ledet deres San Francisco-kontor. Før Deloitte var han partner i Monitor Group hvor han ledet selskapsfinansieringsaktiviteter i Nord-Amerika og delte lederskapsansvar for Monitor’s Mergers & Acquisitions rådgivende virksomhet. Før Monitor Group var han en investeringsbankmann hos Donaldson, Lufkin & Jenrette (DLJ) i New York, hvor han rådførte kunder i å strukturere og gjennomføre gjelds- og egenkapitaltilbud, samt private egenkapitaltransaksjoner.

Hemanth har en Master of Business Administration i økonomi, strategi og markedsføring fra Northwestern University’s Kellogg School of Management og en bachelor i datavitenskap fra Cornell University’s College of Engineering.


Dr. Carlos M. Nunez, M.D.

Chief Medical Officer

Carlos M. Nunez, M.D. ble utnevnt til ResMed’s medisinske direktør i januar 2017. Før han sluttet seg til ResMed, var han seniorvisepresident for medisinske anliggender ved Becton, Dickinson and Company, og ledet avdelingen for vitenskap, medisin og teknologi for deres største avdeling. Før det var han medisinsk direktør hos CareFusion, der han bygget opp og ledet et globalt team som ga medisinsk tilsyn over hele verden.

Fra 2000 til 2011 var Carlos overlege og direktør ved Picis, Inc., et bransjeledende medisinsk informatikkselskap som ble en del av Optum-divisjonen i UnitedHealth Group. Hos Picis/Optum ga Carlos medisinsk ledelse og klinisk veiledning for bedriftsstrategi, markedsføring, produktutvikling, salg, implementering og kundeforhold for globale markeder.

Før han begynte å jobbe i medtech-industrien, var Carlos praktiserende anestesiolog, intensivlege og sykehuslege; direktør for kritisk omsorgsforskning, informatikk og analyse; og Duke Universitys pedagogiske tilknytning ved Carolinas Medical Center NorthEast.

Carlos fikk sin medisinske doktorgrad fra Universitetet i Miami School of Medicine, hvor han også fullførte sitt postdoktorstudie i anestesiologi, kritisk omsorgsmedisin og klinisk forskning.


Bobby Ghoshal

Chief Technology Officer

Bobby Goshal ble utnevnt til Chief Technology Officer (CTO) for ResMed i april 2018. Han var tidligere Chief Operating Officer for Brightree, en ResMed-eid leverandør av skybasert programvare-som-tjeneste for pleie utenfor sykehuset: levering av forbedret klinisk og bedriftsytelse for kunder innen hjemmesykepleie. Før dette ledet Bobby informasjonsteknologifunksjonen for kommersielle team i USA, Canada og Latin-Amerika, og ledet tilpassing av digitale plattformer og dataanalyse på tvers av hele selskapet.

Bobby har mer enn 25 års erfaring innen teknologi på tvers av flere industrier, inkludert finans, semiledere og helse, og har arbeidet for selskaper som bl.a. Freescale, Semiconductor, Motorola, Compuware og Wipro Infotech. Bobby har hjulpet med å bygge og lede profesjonelle team innen informasjonsteknologi, semileder-innovasjon, digital og forretningsstrategi, informasjonssikkerhet, avansert analyse, drift og kundekontakt.

Bobby har en mastergrad i bedriftsledelse fra Arizona State University og en Bachelorgrad i elektronikk, teknikk og telekommunikasjon fra National Institute of Technology (NIT) i Calicut, India.


Andrew Price

President, Global Operations

Andrew Price ble utnevnt til president for ResMeds globale operasjoner i juli 2017. Han kom til ResMed i 1999, og var nyligst president for innovasjon og operasjoner. Han har også hatt en rekke seniorlederroller for selskapet, blant annet seniorvisepresident for global produksjon og logistikk, visepresident for markedsføring for Asia-Stillehavsområdet, og visepresident for produktutvikling og markedsføring i selskapets forretningsdivisjon for søvnforstyrret pust. Han sluttet seg til ResMed som designingeniør, og innehar et antall globale patenter.

Før han kom til ResMed hadde Andrew produktutviklingsroller hos sunbeam, en produsent av husholdningsapparater, og hos Aristocrat Leisure Industries, en av verdens ledende leverandører av spill-løsninger.

Andrew ble uteksaminert fra Advanced Management Programme (AMP) på INSEAD International Business School i Singapore, har en bachelorgrad med æresbevisninger i industriell design fra University of Technology, Sydney, og er en Lean Six Sigma Green Belt.