Lederteamet | ResMed

Lederteamet

ResMeds ledelsesteam holder de høyeste standarder når det gjelder etikk og profesjonell integritet, noe som fører til et flott samarbeid med våre kunder, leverandører og globale ResMed-team.

Michael “Mick” Farrell

Chief Executive Officer og Styreleder

Michael “Mick” Farrell ble utnevnt til CEO i ResMed og har vært direktør siden mars 2013. I januar 2023 ble han utnevnt til styreleder i ResMed’s styre. Han kom til selskapet i år 2000, og fungerte som president i Amerika-regionen fra 2011 til 2013, var seniorvisepresident for den globale søvnapné-forretningsdivisjonen fra 2007 til 2011, og har hatt ulike seniorroller innen markedsføring og forretningsutvikling.

Før han kom til ResMed, jobbet Mick innen bedriftsrådgivning, bioteknologi, kjemikalier og metallproduksjon hos ulike selskaper, deriblant Arthur D. Little, Sanofi Genzyme, DowDuPont og BHP.

Mick sitter i styret i ResMed, Advanced Medical Technology Association (AdvaMed) og Zimmer Biomet (NYSE: ZBH), et åpent aksjeselskap som er verdt flere milliarder dollar og leverer implanterbare medisinske muskelskjelett-legemidler til pasienter over hele verden. Han er også medlem av to komiteer hos Zimmer Biomet: nominasjon og styring samt kompensasjon og ledelsesutvikling. Han jobber også frivillig som administrator for ideelle organisasjoner: UC San Diego Foundation, Rady Children’s Hospital og Father Joe`s Villages` prosjekt for de hjemløse i San Diego, California.

Mick har en bachelorgrad i ingeniørfag med høyeste utgangskarakterer fra University of New South Wales, en Master of Science i kjemisk ingeniørfag fra Massachusetts Institute of Technology, og en Master of Business Administration fra MIT Sloan School of Management.

Rob Douglas

President and Chief Operating Officer

Robert Douglas ble utnevnt til RedMeds president i mars 2013, og sjefsoperatør i september 2011 og har, sammen med ResMeds administrerende direktør, Mick Farrell, det fulle operasjonelle ansvaret for ResMed og dets datterselskaper.

Tidligere var Rob ResMeds operasjonelle sjef for Asia og Stillehavsregionen og den globale forsyningskjeden fra 2008 til 2011, ansvarlig for regionens kommersielle distribusjon, salgsvirksomhet og global produksjon; operasjonsansvarlig i Sydney fra 2005 til 2008, ansvarlig for selskapets produksjon og forskning og utvikling; visepresident for operasjoner fra 2003 til 2005, ansvarlig for selskapets produksjon; visepresident for Resmed’s respiratoriske avdeling og hjerteavdeling fra 2002 til 2003; og visepresident for bedriftsmarkedsføring da han kom til ResMed i 2001.

Rob har fungert i styret for Globus Medical, Inc. (NYSE: GMED), et ledende selskap innen muskel- og skjelettløsninger, og er medlem av revisjonskomiteen. Han fungerer også som nestleder i styret for San Diego Regional Economic Development Corporation, samt som nestleder i styret for EvoNexus, en ideell inkubator for teknologi.

Robert Douglas har Mastergrad i Business Administration fra Macquarie University, Bachelorgrad i elektroteknikk med høyeste utgangskarakterer, og Bachelor-of-science-grad i datateknologi fra University of New South Wales, Sydney.

Brett Sandercock

Chief Financial Officer

Brett Sandercock ble utnevnt til finansdirektør i januar 2006. Tidligere hadde han tjenestegjort som ResMeds visepresident for økonomi og finans fra november 2004 til desember 2005, og regnskapsfører fra 1998 til 2004.

Før han kom til ResMed, var Brett leder for økonomiavdelingen og grupperapportering hos Norton Abrasives, en divisjon i Saint-Gobain-gruppen, et fransk multinasjonalt selskap, fra 1996 til 1998. Fra 1994 til 1996 hadde han også finans- og regnskapsroller hos Health Care of Australia, en stor privat sykehusoperatør. Fra 1989 til 1994 jobbet han hos Pricewaterhouse Coopers i Sydney, som spesialist på revisjoner av distribusjons- og produksjonskunder, finansielle tjenester, teknologi og andre næringer.

Brett har en Bachelorgrad i økonomi fra Macquarie University i Sydney, og er autorisert regnskapsfører.

Fra juni 2019 til august 2021, har han vært ikke-utøvende styreleder i styret til Osteopore Limited (ASX: OSX), et australsk- og Singapore-basert medisinsk teknologiselskap, som kommersialiserer produkter som brukes til regenerering av bein over en rekke terapeutiske områder.

Michael Rider

Global juridisk direktør og sekretær

Michael Rider ble utnevnt til global juridisk direktør og sekretær i juli 2023.

I sin nåværende stilling veileder Mike juridisk strategi i en rekke spørsmål globalt, inkludert forvaltning av immaterialrett; antitrust, anti-kickback og andre juridiske risikoer; eierstyring og selskapsledelse, oppkjøp; personvern; og rettstvister. Han har tidligere fungert som senior visepresident og nestleder for den globale juridiske direktøren for ResMed og juridisk forretningspartner for ResMeds Sleep & Respiratory Care-team fra juli 2019 til juni 2023, og før det som ResMeds visepresident og juridiske direktør i USA da han begynte i ResMed i juni 2012 .

Mike har nesten 40 års juridisk erfaring. Før han begynte i ResMed, fungerte han som senior visepresident, juridisk direktør for Callaway Golf (NYSE: MODG), senioradvokat for American Airlines (NASDAQ: AAL), og som advokatfullmektig for Gibson Dunn & Crutcher.

Mike ble uteksaminert magna cum laude fra University of San Diego School of Law, fungerte som administrerende redaktør for San Diego Law Review, mottok sin Distinguished Alumni Award i 2007, og sitter for tiden i USD School of Law Board of Visitors. Han er også medlem av lederkomiteen i Corporate Directors Forum. Mike har en Bachelor of Science in Pharmacy fra University of Arizona.

Lucile Blaise

President, søvn- & respirasjonspleie

Lucile Blaise ble utnevnt til ResMeds president for søvn og respirasjonspleie i juli 2022. I denne rollen er hun ansvarlig for å lede selskapets kjernevirksomhet: å tilby skytilkoblede enheter samt masker og annet tilbehør til millioner av mennesker over hele verden som lever med søvnapné, KOLS, astma eller andre kroniske sykdommer.

Lucile er en tankeleder innen medisinsk teknologi med over 25 års erfaring. Hun var tidligere ResMeds visepresident for søvn- og respirasjonspleie for Vest-Europa fra og med 2015, hvor hun ikke bare ledet regionens vekststrategi, men var medvirkende til å etablere tilgang til markedet for offentlig betalere og refusjon for telemonitorering i Frankrike og Belgia, og telemedisin i Frankrike. Før det jobbet hun som visepresident i Frankrike og Nord-Afrika fra 2012 til 2015, og i ulike ResMed-markedsførings- og salgsroller innen søvn- og respirasjonspleie helt tilbake til 2006.

Lucile er president i Snitem, Frankrikes fremste forening for medisinsk teknologi, hvor hun har vært styremedlem siden 2016. Hun er også et styremedlem i MedTech Europe.

Lucile har en forretningsgrad fra KEDGE Business School i Talence, Frankrike, og en bachelorgrad i internasjonal virksomhet fra University of Sheffield i England. Hun snakker tre språk: Fransk, engelsk og spansk.

Bobby Ghoshal

President, SaaS

Bobby Ghoshal ble utnevnt til President for ResMeds SaaS-virksomhet i august 2021, i tillegg til å inneha rollen som Bobby Ghoshal ble utnevnt til president for ResMeds SaaS-virksomhet i august 2021. Han har tidligere fungert som ResMeds Chief Technology Officer, Chief Operating Officer for Brightree, en ResMed-eid leverandør av skybasert programvare-som-en-tjeneste for behandling utenfor sykehus, og leder av informasjonsteknologifunksjonen for ResMeds kommersielle team i USA, Canada og Latin-Amerika.

Bobby har mer enn 25 års erfaring innen teknologi på tvers av flere industrier, inkludert finans, semiledere og helse, og har arbeidet for selskaper som bl.a. Freescale, Semiconductor, Motorola, Compuware og Wipro Infotech. Bobby har hjulpet med å bygge og lede profesjonelle team innen informasjonsteknologi, semileder-innovasjon, digital og forretningsstrategi, informasjonssikkerhet, avansert analyse, drift og kundekontakt.

Bobby har en mastergrad i bedriftsledelse fra Arizona State University og en Bachelorgrad i elektronikk, teknikk og telekommunikasjon fra National Institute of Technology (NIT) i Calicut, India.

Katrin Pucknat

President, ResMed Healthcare, Germany

Katrin Pucknat ble utnevnt til ResMeds president i Tyskland i november 2018, og ledet paraplyorganisasjonen ResMed Germany Inc, hvis datterselskaper er ResMed Healthcare (ResMed GmbH & Co. KG og ResMed Medizintechnik GmbH) og faghandelsvirksomheten til ResMed Deutschland GmbH. Hun var administrerende direktør i ResMed Healthcare Germany fra juli 2016, og har vært medlem av ResMeds globale ledergruppe siden 2017.

Katrin har hatt forskjellige europeiske lederroller i ResMed, helt siden 2010. Tidligere var hun visepresident for Forretningstransformasjon i Europa/Midt-Østen og Asia/Stillehavsregionen, ansvarlig for pasientservice, avdelingskontorer, direktesalg og utvikling av nye konsepter innen ventilasjon. Som direktør for Europeisk markedsføring, Søvn og diagnostikk var hun ansvarlig for virksomhet innen søvnrelaterte luftveislidelser i Europa.

Før hun begynte i ResMed, hadde Katrin ledende markedsføringsstillinger i USA og Europa. Hun har nesten 20 års erfaring innen medisinsk utstyr med spesielt fokus på markedsføring, kommunikasjon, forretningsinnovasjon og forretningsutvikling. Hun har en bachelorgrad i business og markedsføring.

Justin Leong

President, Asia og Latin-Amerika

Justin Leong ble utnevnt som president for ResMeds markeder i Asia og Latin-Amerika i juni 2020, en utvidelse av hans rolle som president for ResMeds vekstmarkeder i Asia, som han har hatt siden september 2018, og seniorvisepresident for regionen siden mai 2016. Han er også direktør i ulike ResMed-datterselskaper. Han begynte i ResMed i 2013 som visepresident for Global Strategy, og ble i tillegg direktør for Stor-Kina i 2015.

Før han ble med i ResMed, var Justin styremedlem i det London-baserte investeringsselskapet HgCapital fra 2006 til 2012, ansvarlig for oppkjøp og porteføljestyring samt styremedlem i flere europeiske helsetjenesteselskaper. Fra 1999 til 2004 var han ledelseskonsulent hos Bain & Co. i Sydney, Boston og New York, hvor han ga kundene råd om vekststrategier, operasjonelle forbedringsprosjekter, fusjoner og oppkjøp.

Justin har en bachelor i handel og en bachelor i rettsvitenskap fra University of New South Wales, Sydney samt en mastergrad i bedriftsøkonomi fra Harvard Business School.

Dawn Haake

Chief Quality Officer

Dawn Haake ble utnevnt til ResMeds Chief Quality Officer i mai 2023. Hun har tidligere fungert som ResMeds visepresident for kvalitetssikring siden 2015, og la til tittelen visepresident for regulatoriske anliggender i 2017, og kombinerte dem som visepresident, kvalitetssikring og regulatoriske anliggender i 2018. Hennes oppgaver inkluderer veiledning og overvåking av kvalitets- og sikkerhetsprosesser knyttet til ResMeds søvn- og åndedrettsutstyr, enhetsrelaterte digitale løsninger og IT-løsninger innen helsesektoren for B2B SaaS-kunder – samt regulatoriske krav og relaterte retningslinjer i hvert av de over 140 landene ResMed betjener.

Dawn har over 30 års erfaring innen medisinsk industri. Tidligere var hun seniordirektør for global kvalitetssikring ved NuVasive (NASDAQ: NUVA), seniorspesialist for kvalitetssikring / CAPA ved Nellcor Puritan Bennett (nå eid av Medtronic (NYSE: MDT)), og teknisk støtteadministrator hos Infrasonics, Inc., en markedsleder innen kritisk ventilasjon.

Dawn fungerer som styrets sekretær for Twin Oaks Valley Equestrian Association og styrets sekretær for Horse Heritage Conservancy, en 501(c)(3) landvernforening i San Diego County.

Dawn har en bachelor i medisinske kvalitetsstyringssystemer fra University of Massachusetts Amherst og en Associate of Science i matematikk og naturfag fra Palomar College i San Marcos, California.

Vered Keisar

Personaldirektør

Vered Keisar ble utnevnt til ResMeds personaldirektør i mars 2021, med ansvar for å drive selskapets globale kultur og person-strategi. Hun har tidligere vært visepresident og generalrådgiver for ResMeds Asia- og Latin-Amerika-regioner.

Vered har over 25 års bred bransjeerfaring som spenner fra helsetjenester og legemidler til forsvar og forsikring. Før hun begynte i ResMed i 2012, jobbet hun i ledende advokatfirmaer i Storbritannia, Australia, Japan og Israel.

Vered er kvalifisert til å praktisere jus i England og Wales, Australia, og Israel. Hun har en MBA fra Sydney Graduate School of Management, en Diploma of Laws i europeisk konkurranselov fra King’s College i London, og en Bachelor of Laws fra College of Management Academic Studies i Israel.

Fra 2016 til 2020 var Vered den valgte styreleder i den australske komitéen for mangfold, likhet og inkludering for Association of Corporate Counsel, verdens største organisasjon dedikert til in-house counsel, med mer enn 45 000 medlemmer i 85 land.

Siden 2012 har Vered vært ambassadør og foredragsholder for den australske foreningen for brystkreft, National Breast Cancer Foundation.

Carlos M. Nunez, M.D.

Medisinsk direktør

Carlos M. Nunez, M.D. ble utnevnt til ResMed’s medisinske direktør i januar 2017.

Før han begynte i ResMed, var han senior visepresident for medisinske anliggender i Becton, Dickinson and Company, og ledet kontoret for vitenskap, medisin og teknologi ved deres største divisjon; medisinsk sjef hos CareFusion, hvor han bygget og ledet et globalt team som ga medisinsk tilsyn over hele selskapet; og overlege hos Picis, Inc. (en leder for medisinsk informatikk som senere ble med i Optum-divisjonen til UnitedHealth Group), og ga medisinsk ledelse og en klinisk retning for bedriftsmessige og kommersielle strategier.

Før han begynte å jobbe i medtech-industrien, var Carlos praktiserende anestesiolog, intensivlege og sykehuslege; direktør for kritisk omsorgsforskning, informatikk og analyse; og Duke Universitys pedagogiske tilknytning ved Carolinas Medical Center NorthEast.

Carlos fungerer også som styreleder for Consumer Technology Associations helseavdeling siden januar 2023 og styremedlem for Primasun, et fellesforetak av ResMed og Verily (et Alphabet-selskap) som utvikler mer effektive og rettferdige digitale metoder for å forbedre folks søvn.

Carlos fikk sin medisinske doktorgrad fra Universitetet i Miami School of Medicine, hvor han også fullførte sitt postdoktorstudie i anestesiologi, kritisk omsorgsmedisin og klinisk forskning.

Andrew Price

President, Global Operations

Andrew Price ble utnevnt til president for ResMeds globale operasjoner i juli 2017. Han kom til ResMed i 1999, og var nyligst president for innovasjon og operasjoner. Han har også hatt en rekke seniorlederroller for selskapet, blant annet seniorvisepresident for global produksjon og logistikk, visepresident for markedsføring for Asia-Stillehavsområdet, og visepresident for produktutvikling og markedsføring i selskapets forretningsdivisjon for søvnforstyrret pust. Han sluttet seg til ResMed som designingeniør, og innehar et antall globale patenter.

Før han kom til ResMed hadde Andrew produktutviklingsroller hos sunbeam, en produsent av husholdningsapparater, og hos Aristocrat Leisure Industries, en av verdens ledende leverandører av spill-løsninger.

Andrew ble uteksaminert fra Advanced Management Programme (AMP) på INSEAD International Business School i Singapore, har en bachelorgrad med æresbevisninger i industriell design fra University of Technology, Sydney, og er en Lean Six Sigma Green Belt.

Hemanth Reddy

Chief Strategy Officer

Hemanth Reddy ble utnevnt til ResMeds strategisk direktør i september 2013, og er ansvarlig for selskapets globale bedriftsstrategi og bedriftsutviklingsfunksjoner.

Før han kom til ResMed, var Hemanth strategisk konsulent i 14 år, med rådgivning i en rekke saksområder, inkludert bedriftsstrategi, forretningsstrategi, porteføljestrategi og uorganisk vekststrategi på tvers av forbrukerprodukter, høyteknologi, bioteknologi og andre bransjer. Han var senest leder hos Monitor Deloitte, Deloitte Consultings strategipraksis, der han ledet deres San Francisco-kontor. Før Deloitte var han partner i Monitor Group hvor han ledet selskapsfinansieringsaktiviteter i Nord-Amerika og delte lederskapsansvar for Monitor’s Mergers & Acquisitions rådgivende virksomhet. Før Monitor Group var han en investeringsbankmann hos Donaldson, Lufkin & Jenrette (DLJ) i New York, hvor han rådførte kunder i å strukturere og gjennomføre gjelds- og egenkapitaltilbud, samt private egenkapitaltransaksjoner.

Hemanth har en Master of Business Administration i økonomi, strategi og markedsføring fra Northwestern University’s Kellogg School of Management og en bachelor i datavitenskap fra Cornell University’s College of Engineering.

Urvashi Tyagi

Chief Technology Officer

Urvashi Tyagi ble utnevnt til Chief Technology Officer i februar 2022, og er ansvarlig for å lede selskapets teknologiteam innen digital helse for å drive sine verdensledende skybaserte digitale helseplattformer, samt investeringer i nye teknologier, inkludert kunstig intelligens og maskinlæring.

Urvashi har over 25 års erfaring innen programvareutvikling og -levering, produktstrategi, økonomi, forretningsutvikling og ledelse. Før hun begynte i ResMed, var hun Chief Technology Officer og Senior Vice President for ADP, og med det ansvarlig for deres teknologivisjon og strategi, produktmodernisering og bedriftsteknologi. Hun var også global leder for kommersiell datateknikk for American Express, i tillegg til seniorroller i Amazons Audible, Microsoft og IBM.

Urvashi sitter i rådgivende styrer ved Worcester Polytechnic Institute (WPI) i Massachusetts og CIONET. Hun har en mastergrad i informasjonsteknologi fra WPI, en MBA i finans og entreprenørskap fra South Gujarat University i Surat, India, og en bachelorgrad i maskinteknikk fra Sardar Patel University i V.V.Nagar, India.

Amy Wakeham

Chief Communications and Investor Relations Officer

Amy Wakeham ble utnevnt til Chief Communications and Investor Relations Officer i april 2023, ansvarlig for utøvende tilsyn med ResMeds interne og eksterne kommunikasjonsstrategi, samt merkevarekommunikasjon og styring for ResMed; som sådan gir hun kommunikasjonsråd om et bredt spekter av forretningsspørsmål og initiativer og fungerer som en sentral talsperson for selskapet. Hun har tidligere jobbet som visepresident for Corporate Communications and Investor Relations siden hun begynte i ResMed i kan 2018.

Amy har over 15 års erfaring med å lede integrerte kommunikasjonsteam med ytterligere 10 års praktisk erfaring i nøkkelroller innen finans og regnskap. Før hun begynte i ResMed, jobbet hun som visepresident for Investor Relations & Communications for Integer Holdings Corporation (NYSE: ITGR) og som seniordirektør for Investor Relations & Corporate Communications for Maxwell Technologies (NASDAQ: MXWL). Tidligere i karrieren var hun visepresident for Corporate Communications & Investor Relations for Leap Wireless (frem til det ble kjøpt opp av AT&T i 2014) og hadde også roller innen finans, økonomi og regnskap hos Leap. Hun startet karrieren sin innen offentlig regnskap hos Ernst & Young.

Amy jobber også i styringskomiteen til National Investor Relations Institutes Senior Roundtable, som frivillig med Girl Scouts of San Diego siden 2018, og som frivillig pengeinnsamler for Leukemia and Lymphoma Society siden 2012.

Amy har en bachelorgrad i regnskap fra Pepperdine University og en mastergrad fra University of California i Irvine.