Helsepersonell - Søvnapnéapparater - ResMed Norge

Søvnapnéapparater

ResMeds løsninger for søvnapnébehandling tilbyr en kombinasjon med avansert ytelse, komfort og effektiv, brukervennlig oppfølging. Våre søvnapnéapparater passer til pasienter med søvnrelaterte pusteforstyrrelser.

AirSense 11, utviklet for bedre oppstart og langsiktig behandling

ResMed AirSense 11 er utviklet for å gjøre det enklere og mer praktisk for pasienter å starte, venne seg til og følge behandlingen.1 Det tilbyr de nyeste ResMed PAP-funksjonene og -teknologiene samt trådløse oppgraderingsfunksjoner for å muliggjøre kontinuerlige forbedringer i fremtiden.

Søvn bilevel

Våre bilevel-apparater er for pasienter som trenger positiv luftveistrykkbehandling, men ikke tåler CPAP-behandling. Et bilevel-apparat fra ResMed er utviklet med komfort i tankene og kan sikre en god natts søvn.

Adaptiv servoventilasjon

Vår responsive og adaptive servoventilator sikrer at pasientene kan puste i naturlige mønstre. Dette utstyret passer til en rekke sentrale respirasjonsforstyrrelser.

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være utgått: Kontakt ResMeds kundeservice for å få vite mer. Du kan også besøke vår side med brukerveiledninger og tekniske dokumenter for å utforske andre ressurser.

 

Her er mer informasjon

Uansett om pasienten trenger mekanisk ventilasjon hjemme, på sykehus eller på reiser, gir våre allsidige ventilasjonsapparater behandling som virker, for en rekke respirasjonslidelser.

Les mer

Bla gjennom utvalget vårt av utskiftbare deler og reservedeler, maske- og apparattilbehør med mer for å sikre at pasientens utstyr fortsetter å fungere optimalt.

Les mer

ResMeds masker for søvnapné og ventilasjonsbehandling er utviklet for å tilby behagelig og effektiv behandling. Les mer om et bredt utvalg av helmasker, nesemasker og neseputemasker.

Les mer

I brukerveiledningen finner du relevant informasjon om advarsler og forholdsregler som må tas hensyn til før og under bruken av produktet.

Referanser:

*ASV-behandling er kontraindisert hos pasienter med kronisk, symptomatisk hjertesvikt (NYHA 2-4) med redusert venstreventrikulær ejeksjonsfraksjon (LVEF ≤ 45 %) og moderat til alvorlig predominant sentral søvnapné.

  1. ResMed Air11-undersøkelse av 146 pasienter, gjennomført fra 28. juni til 29. juli 2021. Q19: 62 % av pasientene rapporterte at de følte seg trygge på å begynne med PAP-behandling etter å ha fått tilpasset AirSense 11, N = 119 respondenter. Q10: 63 % av pasientene sa at PTA ga dem tro på at de kunne sette opp PAP-apparatet riktig, N = 49 respondenter. Data på fil; ID A5043180.
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]