Apparater til søvnapné- og ventilasjonsbehandling | ResMed

Apparater til søvnapné- og ventilasjonsbehandling

Alle søvnapnéapparater og ventilasjonsbehandlingsapparater er ikke laget på samme måte. Hos ResMed engasjerer vi oss over å sikre deg de beste behandlingsløsningene for å hjelpe deg med å gjøre en positiv forskjell for deg og pasientens liv hver dag og natt.

Se vårt utvalg av apparater til søvn- og ventilasjonsbehandling

Apparatene våre er konstruert for å behandle søvnrelaterte respirasjonsforstyrrelser, og gir uovertruffen komfort og dokumentert effekt.

Uansett om pasienten trenger mekanisk ventilasjon hjemme, på sykehus eller på reiser, gir våre allsidige ventilasjonsapparater behandling som virker, for en rekke respirasjonslidelser.

Bla gjennom utvalget vårt av utskiftbare deler og reservedeler, maske- og apparattilbehør med mer for å sikre at pasientens utstyr fortsetter å fungere optimalt.

AirMini™ CPAP-apparatet

AirMini veier 300 g og er 14 cm lang, og gir deg den beste behandlingen, slik du forventer fra ResMed – i en komplett, livsstilsvennlig pakke.

airmini-cpap-apparat
airmini-CPAP-maskin-reise
airmini-CPAP-maskin-reise-bedside

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMed-masker er det ledende maskemerket foretrukket av pasienter. Vi har et bredt utvalg av masker innenfor hver kategori som kombinerer lett vekt og komfort med enestående forsegling og tilpasning.

Se alle masker for søvnapné- og ventilasjonsapparater

Løsningene våre for behandlings-compliance har intuitive grensesnitt og oversiktlige rapporter og kan bidra til å proaktivt identifisere pasientproblemer og ta tidlig tak i dem.

Se alle ResMed-datahåndteringsløsninger

Våre omfattende diagnostiske løsninger setter søvnlaboratorier i stand til å bruke søvntesting i hjemmet og kompatibel programvare for å administrere effektivt hvert trinn i diagnostikkprosessen.

Se alle ResMeds diagnostiske løsninger