Jessica sin historie CPAP therapy | ResMed

Jessica sin historie

jessica-cpap-testimonials-from-sleep-apnoea-patients

Jeg kan ikke fatte hvor mye mer energi jeg har i løpet av dagen. Blodtrykket mitt har blitt normalt. Nå har jeg mye mer glede av å leke med barna.” – Jessica

Livet før behandlingen:

Jessica kjente seg alltid trøtt dagen lang. For ti år siden mens hun studerte for å bli søvntekniker, lærte hun om symptomene og risikoene for søvnapné. Etter endt skolegang bestemte hun seg for å bli testet og fikk diagnosen mild søvnapné.

Situasjonen i dag:

Etter justeringsperioden begynte Jessica å kjenne fordelene av behandlingen etter et par måneder. Hun følte seg mer uthvilt og hadde mer energi på jobben. Hun sluttet å våkne og kaste og vri på seg midt på natten. Jessicas drømmer er mye klarere på grunn av REM-søvnen. Dessuten har hun gått ned i vekt siden hun begynte behandlingen.

Hjemby:Jarrell, TX

Symptomer:Snorking, matthet, høyt blodtrykk under graviditet

År med behandling:3

Masketype:Neseputer

Hobbyer:Lesing, håndarbeid

Flere pasienthistorier

“Jeg har så mye mer energi når jeg underviser sent på dagen, eller når jeg trener. CPAP har forandret livet mitt.”

Les mer

“Første gang jeg brukte CPAP, våknet jeg opp uten hodepine. Snart trengte jeg ikke lenger sove umiddelbart etter hjemkomst. Det var flott.”

Les mer

“Husk at søvn spiller en livsviktig rolle for helsen – og ved sykdom. Hvis du sliter med å venne deg til PAP-systemet ditt, få hjelp fra noen som har gjennomgått akkurat det samme. Det kan utgjøre en enorm forskjell!”

Les mer