Geoff sin historie | ResMed

Geoff sin historie

geoff-cpap-testimonials-from-sleep-apnoea-patients

Jeg har så mye mer energi når jeg underviser sent på dagen eller trener. CPAP har forandret livet mitt.”

Livet før behandlingen:

Geoff hadde snorket en stund, men fordi faren hans også snorket, tenkte han ikke mye over det. Når konen Cassie merket at mannen hyppig stoppet å puste under søvn, ble hun bekymret. Situasjonen ble mer alvorlig når han begynte å kveles i søvne. Legen sendte Geoff på søvnstudie, og testen viste at Geoff stoppet å puste 125 ganger i timen! I tillegg hadde han en lidelse som kalles restless leg-syndrom (rastløse eller urolige ben), som gjorde at han bevegde bena natten gjennom.

Situasjonen i dag:

Takket være sin iboende viljestyrke tvang Geoff seg selv til å se bort fra ulempen ved å sove med masken og CPAP-maskin. Og innen en uke eller to sov han mye bedre. Bruk av CPAP har i tillegg gjort det mye lettere for Geoff nå fordi han ser resultatene av å holde fast ved behandlingen. “Jeg kjenner meg så mye bedre avslappet når jeg våkner nå” sier Geoff. “Jeg har alltid vært en fyr med mye energi, og nå kjenner jeg meg som meg selv igjen.”

Hjemby:Eugene, OR

Symptomer:Snorking, kveling, restless leg-syndrom

År med behandling:2

Masketype:Neseputer

Hobbyer:Golf, krysstrening, puslespill

Flere pasienthistorier

“Jeg kan ikke fatte hvor mye mer energi jeg har i løpet av dagen. Blodtrykket mitt har blitt normalt. Nå har jeg mye mer glede av å leke med barna.”

Les mer

“Første gang jeg brukte CPAP, våknet jeg opp uten hodepine. Snart trengte jeg ikke lenger sove umiddelbart etter hjemkomst. Det var flott.”

Les mer

“CPAP-behandlingen har forandret livet mitt. Nå får jeg en god natts søvn, og jeg har alltid maskinen min med meg uansett hvor jeg drar.”

Les mer