AirFit™ P10

Neseputemaske

Neseputemaske som kombinerer ytelse og pålitelighet1 i et stille2, lett og brukervennlig format. AirFit P10 og «For Her»-versjonen er utviklet for å være så diskré og behagelig som mulig, og er utstyrt med en svært diskré og svært effektiv QuietAir-ventil1.

Produktkoder: Maskesystem S, M, L (6290), Maskesystem S, M, L for Her (62912)

p10-quiet-air-vent-resmed

Ekstremt stillegående

Nyskapende QuietAir™-ventilering med vevd nettventil leder varsomt bort den utåndede luften, slik at den knapt merkes for pasientene og den som de sover ved siden av.

AirSense_AirFit P10-ResMed

Ekstremt lett

AirFit P10 er konstruert for å være så diskré og komfortabel som mulig og har en revolusjonerende ny fleksislange som er ultralett og svært holdbar, noe som lar pasienter bevege seg mer fritt uten at det går ut over forseglingen. AirFit P10 er en av våre aller letteste masker.

Andre funksjoner

  • Enkel å tilpasse. QuickFit™ elastiske hodestropper justeres automatisk for hver pasients hode. Den kan tilpasses på under 30 sekunder2
  • Brukervennlig. Maskens minimalistiske design med tre deler gjør det enkelt for pasienter å sette sammen og rengjøre, fremmer aksept og compliance.
  • Intuitiv. AirFit P10s neseputer er fargekodet for enkelt størrelsesvalg og hurtig tilpasning og har også venstre/høyre-orientering, slik at pasienter umiddelbart kan se hvilken side som vender opp og hvilken side som vender ned.
  • Komfortabel. Neseputene forsegler ved kontakt, med trampolinefunksjon som lar pasienter bevege seg fritt og komfortabelt uten at det går ut over forseglingen.

Garanti og tjenester

Leter du etter service- og garantiinformasjon om AirFit P10-masken? Finn svarene på spørsmålene i vårt ressurssenter.

Referanser:

  1. ResMed Ref: D000-0201. Declared dual numbered noise emission values (with uncertainty 3dBA) in accordance with ISO 4871 Declared.
  2. ResMed Ref: A3135273. ResMed Clinical Study Comparing AirFit P10 to Swift FX FECS3. ResMed objective data (pressure, leak, average daily usage, AHI) collected from a sample of 21 participants.