Neseputemasker til søvn- og ventilasjonsbehandling | ResMed

Neseputemasker til søvnapnéapparater

ResMeds neseputemasker er et komfortabelt, diskré alternativ for pasienter som ønsker å føle seg uforstyrret under søvnapné- eller ventilasjonsbehandlingen. Disse lette, minimalistiske maskene gjør lite av seg og gir pasientene et bredt synsfelt. Små nesepropper bidrar til å holde masken på plass, og gir en skånsom, men pålitelig forsegling.

AirFit P30i – neseputemaske

AirFit P30i er en ultrakompakt maske med neseputer og luftslangen på hodet samt QuietAir-ventilasjonshull. Med denne stille og stabile CPAP-masken er det mulig å sove godt i enhver stilling. P30i tilhører AirFit 30-serien.

Denne er for dem som vil kose seg
tube-up-stille-nese-puter-maske-søvn-apné-ResMed-AirFit-P30i
Denne er for dem som leser på sengen
nese-puter-maske-Wear-briller-ResMed-AirFit-P30i
Denne er for dem som søker fred og ro
nese-puter-maske-søvn-alle-stilling-ResMed--AirFit-P30i

AirFit P10
For dine søvnapnépasienter som søker enkelhet i CPAP-behandlingen

AirFit P10 for AirMini
Designet for bruk med AirMini CPAP-apparat

AirFit P30i
Ultrakompakt maske med luftslangen på hodet og QuietAir-ventil

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være utgått: Kontakt ResMeds kundeservice for å få vite mer. Du kan også besøke vår side med brukerveiledninger og tekniske dokumenter for å utforske andre ressurser.

 

Se utvalget av andre masker til søvn- og ventilasjonsbehandling

Nesemasker kombinerer den minimale utformingen av neseputemasker, men med litt mer dekning over nesen. De er også utformet for å gi et klart synsfelt.

Les mer

Helmasker dekker mer av ansiktet, for å imøtekomme behovene til mennesker som for det meste puster gjennom munnen. ResMeds helmasker tilbyr en minimal utforming, og de er utformet for å være lette og behagelige for ansiktet.

Les mer

ResMeds ikke-ventilerte (NV) masker for ikke-invasiv ventilasjon (NIV) er designet for å gi pålitelig, stabil respirasjonsstøtte og opprettholde pasientens komfort.

Les mer