AirFit™ N30i

Nesemaske

Ultrakompakt nesemaske med luftslange på hodet som gir pasienter friheten til å sove i den stillingen de selv ønsker. AirFit N30is selvjusterende ramme passer komfortabelt1 mange forskjellige ansikter, mens utformingen med maskepute under nesen eliminerer problemer med ubehag og røde merker på neseryggen.

Produktkoder: Standard startpakke (63815), Small startpakke (63816)

Designet for de som sover urolig

airfit-n30i-nasal-vugge-maske-laget-for-de-aktiv-sviller-resmed-mobile

Med slangefestet oppå hodet er N30i tilpasset de som beveger seg mye under søvn. Pasienten kan sove i alle posisjoner uten å kompromisse på lekkasje eller komfort.
Den tettsittende Spring Fit-rammen med spesialdesignet neseskille og med luftslangen oppå hodet som roterer 360°, holder enkelt tritt med alle bevegelser. Om man står opp om natten klipser man slangen av hurtigkoblingen på kneleddet.

Strømlinjeformede operasjoner

Airfit-n30i-nasal-maske-strømlinjeformet operasjoner-mobile

AirFit N30i nesestøttemasken har en strømlinjeformet pakkedesign for å minimere tilpassingstid og varebeholdning.
Tilpassing er rask, enkel og nøyaktig. To rammestørrelser og to putestørrelser gir god passform for de aller fleste pasienter¹. To ekstra putestørrelser gir et valg for alle. Forenkle logistikken din og hjelp kundene dine til å føle seg ivaretatt og komfortabel.

Enkle løsninger for å forbedre utvalget ditt

Airfit-n30i-nese-vugge-maske-utvide-your-rekkevidde-resmed

N30i er en god løsning for pasientene som ikke har et godt tilbud av masker i dag.
For de som sover urolig, sover på magen pasienter med sensitiv hud på nesen: N30i er et attraktivt alternativ for alle som finner det vanskelig å bruke terapien ved hjelp av en tradisjonell maske.

Garanti og service

Kontakt det lokale kundeserviceteamet hvis du har spørsmål om garantien på maskene våre.

Referanser:

  1. ResMed external fitting study of existing 37 ResMed and non-ResMed patients, conducted between 09/04/2018 – 20/04/2018. Data on file; ID A4327753.