Ikke-ventilerte (NV) masker | ResMed Norge

Ikke-ventilerte (NV) masker til ikke-invasiv ventilasjonsbehandling

ResMeds ikke-ventilerte (NV) masker for ikke-invasiv ventilasjon (NIV) er designet for å gi pålitelig, stabil respirasjonsstøtte og opprettholde pasientens komfort. Vårt utvalg av ikke-ventilerte masker omfatter alternativer for både hjem og sykehus. Enten du må reagere raskt på akutte helseproblemer eller skal gi komfortabel, langvarig behandling til pasienter som bruker ventilator eller har kroniske lidelser, har ResMed en ikke-ventilert maske som dekker det aktuelle behovet.

AirFit F20 ikke-ventilert

En lett tilpasset ikke-ventilert helmaske som forsegler under høye trykk.

Quattro Air ikke-ventilert

ResMeds letteste ikke-ventilerte helmaske 

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være utgått: Kontakt ResMeds kundeservice for å få vite mer. Du kan også besøke vår side med brukerveiledninger og tekniske dokumenter for å utforske andre ressurser.

Se utvalget av andre masker til søvn- og ventilasjonsbehandling

Vårt utvalg er egnet for ikke-invasiv ventilasjon og behandling av respirasjonsforstyrrelser, og omfatter ventilerte og ikke-ventilerte helmasker til engangsbruk på sykehus.

Les mer

Helmasker dekker mer av ansiktet, for å imøtekomme behovene til mennesker som for det meste puster gjennom munnen. ResMeds helmasker tilbyr en minimal utforming, og de er utformet for å være lette og behagelige for ansiktet.

Les mer

Nesemasker kombinerer den minimale utformingen av neseputemasker, men med litt mer dekning over nesen. De er også utformet for å gi et klart synsfelt.

Les mer