Helmasker til søvn- og ventilasjonsbehandling | ResMed

Helmasker til søvnapné- og ventilasjonsbehandling

ResMeds helmasker er designet for å gi komfortabel, pålitelig søvn- eller ventilasjonsbehandling til pasienter som puster gjennom nese og munn når de sover. Utvalget omfatter både tradisjonelle modeller og nye ultrakompakte, under nesen-modeller. De nyeste maskene kan bidra til å bryte ned barrierer mot behandling, som klaustrofobi og ubehag på neseryggen.

AirFit F30i – helmaske

AirFit F30i-masken er liten, stille og designet for frihet. Den gir deg helmaskefunksjonalitet i et ultrakompakt format. F30i tilhører AirFit 30-serien.

Denne er for romantikerne
rør-up-full ansiktsmaske-søvnterapi-ResMed-AirFit-F30i-400x380 Resmed-Norge
Denne er for dem som søker fred og ro
helmaske-CPAP-maske-buk-aktiv-sovende-Resmed-Norge-AirFit-F30i-400x380
Denne er for dem som vil kose seg 
rør-up-full ansiktsmaske-søvn-bevegelse-ResMed-AirFit-F30i-400x380 Resmed-Norge

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være utgått: Kontakt ResMeds kundeservice for å få vite mer. Du kan også besøke vår side med brukerveiledninger og tekniske dokumenter for å utforske andre ressurser.

 

Se utvalget av andre masker til søvn- og ventilasjonsbehandling

Nesemasker kombinerer den minimale utformingen av neseputemasker, men med litt mer dekning over nesen. De er også utformet for å gi et klart synsfelt.

Les mer

ResMeds ikke-ventilerte (NV) masker for ikke-invasiv ventilasjon (NIV) er designet for å gi pålitelig, stabil respirasjonsstøtte og opprettholde pasientens komfort.

Les mer

Sikre pasientenes komfort og forbedre deres etterlevelse med sykehusmasker av høy kvalitet som er praktiske, lette å tilpasse, kostnadseffektive og komfortable

Les mer
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]