AirView™

Sikkert nettbasert system for å følge opp pasienter

AirView kobler til ResMeds søvn- og ventilasjonsapparater*, slik at du kan administrere pasienter på forskjellige behandlinger. Det sikre, nettbaserte AirView-systemet gjør det enklere å administrere pasienter, rapportere og feilsøke** apparater ved å sikre helsepersonell tilgang til data på avstand. Mindre tid på administrasjon, mer tid til pasientbehandling.

Oppgradert AirView: Hva er nytt?

AirView har blitt oppgradert med nye egenskaper og funksjoner for å støtte effektiv behandling av ventilerte pasienter.

  • Forenkle sortering og prioritering av pasienter med en nyttig funksjon for «unntakshåndtering».
  • Vis kliniske data på en enkelt skjerm, analyser informasjonen og trender, og lagre og del datainnsikt og behandlingsbeslutninger enkelt med resten av behandlingsteamet.

Strømlinjeforme pasientadministrasjonen

Airview-pasient-data-ledelse-programvare-action-grupper-resmed-mobil

AirView kan brukes til automatisk å filtrere pasientene i grupper etter behov for hjelp, slik at du enklere kan prioritere pasienter som trenger hjelp.
Dette kan bidra til at du kan administrere pasientene dine mer effektivt ved å fokusere oppmerksomheten på de pasientene som har mest behov for hjelp.

Omsett kliniske data til klinisk handling

airview norge

ResMeds søvn- og ventilasjonsapparater med trådløs tilkobling sender pasientenes apparat- og behandlingsstatistikk til AirView, som viser informasjonen i lettleste grafikker. Med ukomplisert tilgang til apparat- og behandlingsdata kan du identifisere problemer og gripe raskt inn hvis pasienten trenger hjelp.

Feilsøk med AirViews remote assist**

ResMed-Airview-feilsøking-remote-assist-mobil

AirViews remote assist-funksjon gjør det mulig å feilsøke apparatproblemer eksternt og raskt håndtere pasientbekymringer. Følgelig kan du forbedre pasientenes komfort og etterlevelse av behandlingen over tid.

Referanser:

*Trådløs tilkobling er tilgjengelig for Stellar og Astral gjennom ResMed Connectivity Module (RCM). Air10 og Lumis tilbyr innebygd trådløs tilkobling til AirView

**Remote assist-funksjonen er ikke tilgjengelig med Stellar og Astral