Helsepersonell - COVID-19 Ventilatorer - ResMed Norge

COVID19 Bibliotek

Å forstå hvilken ventilasjonsmetode som passer for hver pasient, kan bidra til å forbedre pasientens tilstand. Du finner bruksanvisninger, hurtigguider og mye mer på produktsidene under.

Dette innholdet er ment for klinisk personell og leger. Hvis du er en pasient, vennligst kontakt din lege for spørsmål angående din behandlingssituasjon.

Ventilasjonsapparater

ResMed produserer et utvalg av ventilatorer med invasive og ikke-invasive funksjoner og bilevelapparater, for å hjelpe pasienter med respirasjonsinsuffisiens til å puste. Våre ventilasjonsapparater sikrer allsidig ventilasjonsbehandling for et bredt utvalg av ulike typer ventilasjonspasienter, behandlet i hjemmet eller på sykehus, enten de er ikke-avhengige eller avhengige pasienter.

  • Ikke-invasiv ventilasjon (NIV) er en form for mekanisk ventilasjon der luft tilføres pasienten gjennom en maske eller munnstykke.
  • Invasiv ventilasjon (IV) brukes når tilstrekkelig ventilasjon ikke kan oppnås ved bruk av ikke-invasive metoder; luft blir levert gjennom et rør ført inn i luftrøret enten ved intubasjon eller trakeotomi.

Astral™

Livsopprettholdende ventilatorer

Allsidig apparat for ikke-invasiv og invasiv ventilasjon for mindre avhengige til helt avhengige pasienter (> 5 kg)* med behov for akutt- og/eller langtidspleie. Astral har en rekke moduser, kretser og grensesnitt for å behandle et bredt utvalg av tilstander.

 

Lumis™

Ikke-invasive ventilatorer

Ikke-invasive ventilatorer med tilpasset ventilasjon for ikke-avhengige pasienter (> 13 kg)* med respirasjonsinsuffisiens som KOLS. Ventilatorer i Lumis-serien har teknologier for å håndtere maskelekkasje og være synkronisert med din pusting.

 

Stellar™

Ikke-invasive/invasive ventilatorer

Serie av bærbare, ikke-invasive ventilatorer med invasive funksjoner for ikke-avhengige pasienter (> 13 kg)* som har skiftende behov eller progressive respiratoriske lidelser. Stellar har intuitive menyer, tilpassede behandlingsalternativer og sanntidskurver.

 

Lumis video

Stellar video

Astral videos

Anbefalte NV-masker

Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-right-view-resmed

Quattro Air NV
ResMeds letteste ikke-ventilert helmaske

Quattro-FX-non-vented-full-face-mask-left-view-resmed

Quattro FX NV
Et velegnet alternativ for ikke-invasiv ventilasjon

AcuCare-F1-0-hospital-non-vented-full-face-mask-left-view-resmed

AcuCare F1-0
Ikke-ventilert helmaske for sykehus

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]