AirView™

Sikkert nettbasert system for å følge opp pasienter

AirView kobler til ResMeds søvn- og ventilasjonsapparater*, slik at du kan administrere pasienter på forskjellige behandlinger. Det sikre, nettbaserte AirView-systemet gjør det enklere å administrere pasienter, rapportere og feilsøke** apparater ved å sikre helsepersonell tilgang til data på avstand. Mindre tid på administrasjon, mer tid til pasientbehandling.

Oppgradert AirView: Hva er nytt?

AirView har blitt oppgradert med nye egenskaper og funksjoner for å støtte effektiv behandling av ventilerte pasienter.

  • Forenkle sortering og prioritering av pasienter med en nyttig funksjon for «unntakshåndtering».
  • Vis kliniske data på en enkelt skjerm, analyser informasjonen og trender, og lagre og del datainnsikt og behandlingsbeslutninger enkelt med resten av behandlingsteamet.

Strømlinjeforme pasientadministrasjonen

Airview-pasient-data-ledelse-programvare-action-grupper-resmed-mobil

AirView kan brukes til automatisk å filtrere pasientene i grupper etter behov for hjelp, slik at du enklere kan prioritere pasienter som trenger hjelp.
Dette kan bidra til at du kan administrere pasientene dine mer effektivt ved å fokusere oppmerksomheten på de pasientene som har mest behov for hjelp.

Omsett kliniske data til klinisk handling

airview norge

ResMeds søvn- og ventilasjonsapparater med trådløs tilkobling sender pasientenes apparat- og behandlingsstatistikk til AirView, som viser informasjonen i lettleste grafikker. Med ukomplisert tilgang til apparat- og behandlingsdata kan du identifisere problemer og gripe raskt inn hvis pasienten trenger hjelp.

Feilsøk med AirViews remote assist**

ResMed-Airview-feilsøking-remote-assist-mobil

AirViews remote assist-funksjon gjør det mulig å feilsøke apparatproblemer eksternt og raskt håndtere pasientbekymringer. Følgelig kan du forbedre pasientenes komfort og etterlevelse av behandlingen over tid.

Relaterte produkter

Enkelt og fleksibelt pasientadministrasjonssystem med detaljerte data, grafer og rapporter

Les mer

En motiverende app som gir deg enkel tilgang til søvn dataene dine, veiledningsvideoer og oppmuntrende meldinger med mer.

Les mer

Smart pasientapp for å styre AirMini-apparatet og vise nattesøvnvurderinger og CPAP-behandlingsdata

Les mer

Referanser:

*Trådløs tilkobling er tilgjengelig for Stellar og Astral gjennom ResMed Connectivity Module (RCM). Air10 og Lumis tilbyr innebygd trådløs tilkobling til AirView

**Remote assist-funksjonen er ikke tilgjengelig med Stellar og Astral

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]