AirView for avstandsoppfølging av high-flow-behandling | ResMed

AirView™ for high-flow-behandling

System for pasientdatabehandling

Hold oversikt over KOLS-pasienter som behandles med Lumis HFT hjemme. Med AirView for HFT kan du vise og analysere oppdaterte apparat- og bruksdata for pasienter på high-flow-behandling og raskt identifisere problemer hvis de oppstår.

  • produktsammendrag-airview-hft
  • produktsammendrag-helsepersonell-airview-hft
produktsammendrag-airview-hft
produktsammendrag-helsepersonell-airview-hft

Få tilgang til relevant informasjon om dine HFT-pasienter

airview-for-high-flow-behandling-modell-1

Gjør det enklere å følge opp KOLS-pasienter. Med AirView for HFT kan du følge med på brukstid og bruksmønstre for hver pasient. Du kan også kontrollere SpO2-verdier*, noe som kan være nyttig under titrering eller oppfølging av HFT-pasienter som trenger tilleggsoksygen. Når du ser et problem eller interessante data, kan du enkelt generere en forhåndskonfigurert rapport og dele den med kolleger og omsorgspersoner.

Bidra til at pasientene etterlever behandlingen

airview-for-hft-helsepersonell (mobil)

Det kan ta tid for pasientene dine å tilpasse seg til en ny behandling eller et nytt apparat. Hvis de ikke etterlever behandlingen, kan det føre til akutte forverrelser og innleggelser, noe som er en belastning for pasienter, helsepersonell og helsevesen. Avstandsoppfølging kan bidra til at pasientene etterlever behandlingen bedre, og til at færre slutter å følge den. Det er fordi man kan oppdage eventuelle tekniske problemer i tide, uten at man trenger å bestille en legetime.

Tett oppfølging av alle pasienter

Alle ResMeds behandlings- og diagnostikkapparater fungerer sammen med AirView. Bruk av en og samme plattform for alle dine lungepasienter (OSA, NIV, HFT) gjør det enklere å håndtere pasientgruppen, følge opp hver enkelt pasient og prioritere arbeidsmengden.

Høydepunkter

Oppfølging av apparatdata

Kontroller pasientens apparatbruk, behandlingsvarighet og SpO2-verdier.

Ukomplisert rapportering

Generer en forhåndskonfigurert rapport når du ser et problem eller interessante data, og del deretter informasjonen med kolleger og omsorgspersoner.

Sikre og innovative systemer

Sørg alltid for å ivareta personvernet, sikkerheten og ytelsen ved hjelp av systemer som oppfyller strenge myndighetskrav og strenge sertifiseringsstandarder**.

Vanlige spørsmål om AirView for high-flow-behandling

Hvis du allerede er registrert med AirView, kontakter du den lokale ResMed-representanten eller sender e-post til support.airview[at]resmed.eu.

Hvis du ikke har en AirView-konto ennå, kan du kontakte den lokale ResMed-representanten eller registrere deg her. Hvis du vil bestille en demonstrasjon først, kan du kontakte oss.

Den samme AirView-kontoen kan brukes til å følge opp og håndtere alle søvn- og lungepasienter. Hvis du vil vise bare HFT-pasienter, filtrerer du «Alle pasienter» etter type behandling.

Apparatbruk, behandlingsvarighet og SpO2-verdier vises i diagrammer. Apparatinformasjon og -innstillinger vises på prescirption-fanen. Pasientens personopplysninger, legeinformasjon m.m. vises på pasientinformasjonsfanen.

Du kan vise pasientdata i opptil 90 dager før sluttdatoen du velger på kalenderen.

Du kan se detaljert informasjon om daglig bruk ved å rulle gjennom bruksdiagrammet.

En serie instruksjonsvideoer som viser de nye funksjonene i AirView for HFT, kan ses her.
For instruksjonsvideoer om AirView-funksjoner ved søvnapné kan du besøke denne siden.

Kundestøtteteamet vårt kan nås på support.airview@resmed.eu.

Nettstedet vårt er en flott kilde til informasjon. Hvis du foretrekker å snakke med noen, kan du kontakte en ResMed-salgsrepresentant ved å fylle ut et skjema her.

Nei. Foreløpig fungerer Lumis HFT bare sammen med AirView.

Fortsett å utforske AirView

Hjelp pasientene dine fra diagnostisering til fortløpende behandling med AirView.

AirView for søvnapné

Sikre enklere oppfølging og rapportering for pasienter med søvnrelaterte respirasjonssykdommer.

Les mer
AirView for HFT

Følg opp KOLS-pasienter som behandles med high-flow-behandling hjemme.

Les mer
AirView for Ventilation

Følg opp ventilerte pasienter hjemme eller på sykehus.

Les mer
AirView for søvnapné

Sikre enklere oppfølging og rapportering for pasienter med søvnrelaterte respirasjonssykdommer.

Les mer
AirView for HFT

Følg opp KOLS-pasienter som behandles med high-flow-behandling hjemme.

Les mer
AirView for Ventilation

Følg opp ventilerte pasienter hjemme eller på sykehus.

Les mer

Dette innholdet er kun beregnet på helsepersonell.

Se bruker- og klinikerveiledningene for relevant informasjon om advarsler og forholdsregler du bør ta hensyn til før og under bruk av produktene.

* Ved tilkobling med ResMed SpO2-monitoren

** AirView ble bygd for å være sikker og i samsvar med (EU) 2016/679 (generell personvernforordning) og nasjonal personvernlovgivning. Det bruker datakrypteringsteknologi for å sikre pasienters personopplysninger. ResMed søkte om og ble tilkjent HDS/ISO 27001-sertifisering for både AirView og myAir for å vise vår dedikasjon til sikker behandling og drifting av data, og for å sikre at våre team og systemer opererte etter de høyeste standarder, som bekreftet av uavhengige kontrollører.