Behandling av respirasjonssykdommer | ResMed

Behandling av respirasjonssykdommer

Løsningene våre for pasientovervåking og dataadministrering har intuitive grensesnitt og oversiktlige rapporter som kan hjelpe deg med å proaktivt identifisere pasientproblemer og rette dem tidlig. Dette kan gi økt pasientcompliance og fortjeneste på lang sikt.

Databehandling

AirView inngår i ResMed Air Solutions-sortiment og gir deg avansert innsikt. Dette er en ny begynnelse innenfor trådløse behandlingssystemer.

AirViewTM pasientadministrasjonssystem
Et serverbasert pasientbehandlingssystem med sikker vert som skaffer deg dataene når du ber om det.

ResScan™
Et enkelt og fleksibelt pasientbehandlingssystem som gir enestående behandlingsinnsikt.

Pasient-apper

myAir
En motiverende app som gir deg enkel tilgang til søvn dataene dine, veiledningsvideoer og oppmuntrende meldinger med mer.

AirMini app
Praktisk app for å styre, administrere og følge med på søvnapnébehandling på AirMini-apparatet.

Flere innovative løsninger fra ResMed

ResMed-masker er det ledende maskemerket foretrukket av pasienter. Vi har et bredt utvalg av masker innenfor hver kategori som kombinerer lett vekt og komfort med enestående forsegling og tilpasning.

Se alle ResMed søvn- og ventilasjonsmaskiner

ResMed tilbyr et bredt spekter av CPAP-masker i hver kategori som kombinerer lett komfort med overlegen tetning og passform.

Se alle ResMed CPAP-masker og tilbehør

Våre omfattende diagnostiske løsninger setter søvnlaboratorier i stand til å bruke søvntesting i hjemmet og kompatibel programvare for å administrere effektivt hvert trinn i diagnostikkprosessen.

Se alle ResMed diagnoseløsninger