Stellar™

Ikke-invasive/invasive ventilatorer

Bærbare, ikke-invasive ventilatorer med invasive funksjoner for ikke-avhengige pasienter (> 13 kg)* som har skiftende behov eller progressive respiratoriske lidelser. Stellar har intuitive menyer, tilpassede behandlingsalternativer, sanntidskurver og trådløs tilkobling til AirView.

Produktkoder: Stellar 100 (24154), Stellar 150 (24144)

Gi personlig tilpasset behandling.

resmed-stellar-barn-hjemmeventilasjon-mobile

Stellars presise og sensitive teknologier som Vsync og TiControl™, stige- og falltider, ramping og nedramping og 5 trigger- og syklusnivåer gjør det mulig å finjustere innstillinger for hver pasient.  Angi og lagre opptil to ventilasjonsprogrammer med forskjellige parametere etter pasientens behov.

Beregnet på å dekke behovene på et travelt sykehus

esmed-stellar-pasienter-hjemme-ventilasjon

Stellars intuitive menyer forenkler oppsettprosessen, mens sanntidskurvene gjør monitoreringen rask og alltid tilgjengelig. Flow- og trykkdata er også tilgjengelige via ResScans programvare for pasientadministrasjon.

Kritiske oppsettalternativer vises nå på den første kliniske menyskjermen, og en rekke verdier forhåndsinnstilles og organiseres etter sykdomskategori for å forenkle behandlingsstart.

Overgang til hjemmet og holde seg mobil

resmed-stellar-patients-home-ventilation

Stellar tar seg ikke bare av pasientenes respirasjonsbehov, men hjelper dem også å nå livsstilsmål.

Stellar er liten, lett og bærbar, med et internt batteri som sikrer opptil 3 timers behandling. Det er en fin ventilator som pasienter umerkelig kan bruke i hverdagen, og som skaper en følelse av normalitet under behandlingen.

Garanti og tjenester

Leter du etter service- og garantiinformasjon om masker og tilbehør?

Finn svarene på spørsmålene i vårt bibliotek.

Referanser:

* iVAPS-behandlingsmodus er indikert for pasienter fra 30 kg og oppover.

** Med Stellar oppdateres behandlingsdata én gang per dag.