AirSense 10 AutoSet

Behandlingsapparat med automatisk trykktilpasning

Selvjusterende behandlingsapparat og med innebygd trådløs tilkobling for avstandsoppfølging og administrasjon. AirSense 10 AutoSet har teknologi for ekspiratorisk trykkavlasting (EPR), avansert hendelsespåvisning, valgfri integrert fukter og valgfri pulsoksimetriovervåking.

Produktkoder: Apparat med fukter og slange (37259), kun apparat (37258)

Innebygd trådløs tilkobling

airsense-10-autoset-apap-machine-osa-therapy-resmed-mobile

 

Takket være de integrerte funksjonene for ekstern kommunikasjon i Air Solutions, gjør AirView det mulig for deg å monitorere og endre innstillinger på pasienters apparater eksternt, uten at du må forlate kontoret. Det forenkler også arbeidsflyten og effektiviserer samarbeidet i hele pasientens behandlingsnettverk.

 

AutoSet-responsfunksjon

ResMeds AutoSet-algoritme muliggjør ytterligere tilpasning av behandling med den nye AutoSet-responsfunksjonen, som gir alle fordelene med forbedret AutoSet-algoritme med mer varsom trykkøkning for ytterligere komfort.

Påvisning av sentral søvnapné og Cheyne-Stokes respirasjon

airsense-10-AutoSet-autojuster-trykk-innretning-for-osa-syke-resmed-mobile

AirSense 10 AutoSet skiller mellom obstruktive og sentrale apnéer og kan også påvise indikasjoner på Cheyne-Stokes respirasjon, slik at du kan være trygg på at pasientene dine får formålstjenlig behandling.

Andre funksjoner

  • AutoRamp™. Denne nye funksjonen som registrerer når pasienten har sovnet, leverer et lavere trykk for større pasientkomfort. Når pasienten har sovnet, begynner trykket å øke til det foreskrevne nivået.
  • Innebygd romlyssensor justerer lysstyrken for skjermen basert på lyset i rommet. Så hvis pasienter trenger å komme seg opp i løpet av natten, sørger skjermens bakgrunnsbelysning for at de ikke vekker den de sover med.
  • Easy-Breathe™-motoren er musestille, noe som gir pasienter og de som de sover med, en mer fredelig nattesøvn.
  • Innebygd trådløs forbindelse gjør det mulig for deg å overvåke pasienten, endre innstillinger og feilsøke eksternt.
  • Ekspiratorisk trykkavlastning opprettholder optimal behandling for pasienten under inspirasjon og redusere trykket under ekspirasjon.
  • Jevn fukting natten gjennom med den valgfrie integrerte HumidAir fukteren med avansert HumidAir-teknologi, hjelper pasienter med å justere behandling og bruke behandlingen lenger.

Garanti og tjenester

Ser du etter service- og garantiinformasjon på ResMed AirSense 10 AutoSet CPAP-enhet?
Finn svarene på spørsmålene dine i vårt ressurssenter.