AirSense 10 AutoSet for Her

Behandlingsapparat med automatisk trykktilpasning spesielt utviklet for kvinnelige pasienter

Selvjusterende behandlingsapparat og en AutoSet-algoritme skreddersydd for OSA hos kvinner. AirSense 10 AutoSet for Her gir den samme avanserte ytelsen som standardmodellen, men retter seg mot de spesifikke karakteristikkene ved OSA hos kvinner. Kvinner står for nesten 40 % av nylig diagnostiserte OSA-pasienter.1

Produktkode: 37260

Unik behandling for kvinner

airsense-10-AutoSet-for-sin-enhet for-kvinner-Osa-pasienter-resmed-mobile

AirSense™ 10 AutoSet™ for Her er basert på AutoSet-algoritmen og er skreddersydd for kjennetegnene til OSA hos kvinner.

Forskning har vist at kvinnelige pasienter har mer øvre luftveismotstand2, som er grunnen til at AutoSet for Her-algoritmen er utformet til å være mer sensitiv overfor flowbegrensning.

Innsiktsfull rapportering

airsense-10-AutoSet-for-sin-APAP-maskin-til-kvinner-resmed-mobile

ResMeds unike AutoSet for Her-algoritme har også en rapporteringsfunksjon for oppvåkninger relatert til respirasjonsforsøk (RERA) innenfor AirView™ – ResMeds sikre serverbaserte behandlingsadministrasjonssystem. Denne funksjonen som inngår i den nye algoritmen, gir ytterligere klinisk innsikt ved å sikre at korte hendelser identifiseres.

Andre funksjoner

  • Et fullstendig tilbud:  AirSense 10 AutoSet for Her kan brukes sammen med AirFit™ for Her-maskeserien for å gi kvinnelige pasienter en fullstendig behandlingsløsning.
  • Innebygd romlyssensor justerer lysstyrken for skjermen basert på lyset i rommet. Så hvis pasienter trenger å komme seg opp i løpet av natten, sørger skjermens bakgrunnsbelysning for at de ikke vekker den de sover med.
  • Easy-Breathe-motoren er musestille, noe som gir pasienter og de som de sover ved siden av, en mer fredelig natts søvn.
  • Innebygd trådløs forbindelse gjør det mulig for deg å overvåke pasienten, endre innstillinger og feilsøke eksternt.
  • Jevn fukting natten gjennom med valgfri innebygd HumidAir™-fukter med avansert HumidAir-teknologi.

Garanti og tjenester

Ser du etter service- og garantiinformasjon om ResMed AirSense 10 AutoSet for CPAP-enheten?
Finn svarene på spørsmålene dine i vårt ressurssenter.

Referanser:

    1. Medicare and private payer sleep apnea claims data 2009.
    2. Stoohs R, Janicki J, Hohenhorst W. Obstructive sleep apnea syndrome and upper airway resistance syndrome. Gender-related differences. HNO. 2007 Oct;55(10):792-7.