AirCurve™ 10 VAuto

Automatisk justerende bilevel-apparat

Selvjusterende bilevel-apparat for pasienter som krever høy trykkstøtte.1 AirCurve 10 VAuto kombinerer AutoSet-algoritmen og Easy-Breathe-kurven for å opprettholde komfort og synkronisering mellom pasient og apparat ved høyere trykk. Det er utstyrt med en innebygd fukter og kontinuerlig lekkasjeovervåkning.
Produktkode: (37261)

Easy-Breathe-teknologi

aircurve-10-vauto-bilevel-machineeasy-breathe-resmed-mobile

Easy-Breathe-trykkbølgeformen etterlikner bølgeformen til normal pusting og gjenskaper den for å gjøre pasientens pusting mer komfortabel.

Climate Control

AirCurve-10-VAuto-bilevel--maskin-osa-terapi-resmed-mobile

Hvert apparat stilles automatisk til å gi behandling ved de mest komfortable temperatur- og fuktighetsnivåene ved bruk med ResMeds nye alternative HumidAir™-varmefukter og ClimateLineAir™ oppvarmede slange. Det er ingen kompliserte menyer å navigere gjennom. Og fordi HumidAir-fukteren er så enkel å konfigurere og administrere, blir behandlingen enklere både for deg og pasientene dine.

Andre funksjoner

  • Vsyncs kontinuerlig lekkasjeadministrasjon muliggjør pålitelig levering av behandlingstrykk mens synkroniseringen mellom pasient og apparat opprettholdes.
  • Kompatibel med opptil 15 l/min tilleggsoksygen i S- og CPAP-modus og 4 l/min i VAuto-modus.
  • Ved å bruke AirView™, ResMeds serverbaserte pasientadministrasjonssystem, kan du få tilgang til nattlige behandlingsdata, feilsøke eksternt (med bruk av funksjonen for ekstern assistanse) og endre apparatinnstillingene eksternt.

Garanti og tjenester

Ser du etter service og garantiinformasjon om AirCurve 10 VAuto autojusterende bilnivåterapienhet?

Finn svarene på spørsmålene dine i vårt ressurssenter.