AirCurve™ 10 VAuto

Automatisk justerende bilevel-apparat

Selvjusterende bilevel-apparat utviklet for å gi effektiv og behagelig behandling for personer som trenger høy trykkstøtte.1 AirCurve 10 VAuto bruker smarte algoritmer for å kopiere dine naturlige pustemønstre og sikre behagelig behandling hele natten.1

Easy-Breathe-teknologi

aircurve-10-vauto-bilevel-machineeasy-breathe-resmed-mobile

Easy-Breathe-trykkbølgeformen etterlikner bølgeformen til normal pusting og gjenskaper den for å gjøre pustingen din mer komfortabel.

Climate Control

AirCurve-10-VAuto-bilevel--maskin-osa-terapi-resmed-mobile

Med den nye valgfrie integrerte fukteren, HumidAirTM , kan du nyte godt av fordelene ved fukting i et brukervennlig system. Og når brukt med ClimateLineAir™ oppvarmet slange, er apparatet konstruert for å automatisk levere optimal temperatur og fuktighet for det ypperste av komfort.

Andre funksjoner

  • Kontinuerlig lekkasjeadministrasjon sikrer pålitelig levering av behandlingstrykk samtidig som synkroniseringen mellom pasienten og apparatet opprettholdes.
  • Kompatibel med opptil 15 l/min tilleggsoksygen i S- og CPAP-modus og 4 l/min i VAuto-modus.
  • Den innebygde lyssensoren justerer lysstyrken for skjermen basert på lyset i rommet. Så hvis du trenger å komme deg opp i løpet av natten, sørger skjermens   bakgrunnsbelysning for at du ikke vekker den du sover med. Lyset slås også automatisk av, slik at du kan falle i søvn igjen uten forstyrrelser.

Følg søvnapnébehandlingen din med myAir

myai-coaching-cpap-app-resmed-mobile

Følg din ferd på veien mot god nattesøvn med myAir™, en funksjon som utelukkende er tilgjengelig for brukere av AirSense™ 10- og AirCurve™ 10-apparater.* Dette brukervennlige programmet synkroniseres med CPAP-maskinen din, slik at du kan få vite hvordan behandlingen gikk natten før, og følge forløpet i søvnapnébehandlingen.

Hvordan kjøpe

Ta kontakt med vår kundeserviceavdeling eller din lokale representant for mer informasjon om hvordan du skaffer deg ResMed-produkter.

 

Relaterte produkter

myAir gir brukere av AirSense 10- og AirCurve 10-apparater muligheten til å se sine egne nattlige søvndata og motta interaktiv støtte og veiledning.

Les mer

HumidAir-fukteren med oppvarming er konstruert for sømløs integrering med apparatet, og motvirker tørrhet og tett nese.

Les mer

Henvisning:
* Med innebygd trådløs tilkobling.