myAir™

Motiverende nettapplikasjon som gir deg oversikt

Brukervennlige data, oppfølging, veiledning og selvhjelp for søvnapnépasienter. myAir-nettapplikasjonen hjelper pasienter med å holde seg oppdatert på behandlingen ved å gjøre det mulig for dem å følge sine søvndata om natten, få tilgang til interaktive veilednings- og opplæringsressurser og måle etterlevelse av behandlingen.

Hva er inkludert i myAir?

myair-therapy-statistics-dashboard

Behandlingsoversikt

Dashborddelen på myAir-nettstedet er stedet der pasientene finner søvndata fra siste 30 dager, med lett forståelige ikoner og diagrammer som gjør det enkelt og morsomt å følge med på behandlingen. Pasientene får en myAir-skår hver natt basert på en kombinasjon av fire søvnfaktorer: brukstid, maskeforsegling, hendelser per time og maske på/av-hendelser.

myair-coaching-reinforcement-message

Veiledning

myAir sender tre forskjellige meldingstyper til pasientene via e-post eller sms;

  • Informasjonsmeldinger som gjør behandlingen mer behagelig og bygger opp selvtilliten.
  • Når bestemte kriterier er oppfylt, sendes gratulasjonsmeldinger med utmerkelser for å forsterke positiv atferd.
  • For å motivere pasientene sendes oppmuntringsmeldinger og forsiktige påminnelser når bestemte kriterier ikke er oppfylt.

 

myair-videos-support-materials

Verktøy til opplæring og selvhjelp

myAirs søvnbibliotek er en skreddersydd samling med instruksjoner, videoer og annet støttemateriell som hjelper pasientene dine under søvnapnébehandlingen. Det inneholder også tilpasset informasjon basert på apparatmodell og masketype.

Kontinuerlig oppfølgning

Ved å bruke myAir vil pasientens bruksdata automatisk lastes opp til en sikker sky kort tid etter at pasienten våkner. Du kan få tilgang til bruksdata via AirView, ResMeds onlineverktøy for avstandsoppfølgning. Å bruke AirView til telemonitorering gir gode resultater i seg selv, men for pasienter som både følges med AirView og i tillegg aktivt støttes av myAir, vil compliance øke ytterligere.1

 

Ekte personer, ekte myAir-historier.

Hvordan er det å bruke myAir i virkeligheten? Se disse videoene for å lære hvordan Rose, Andy og Anthony oppdaget at de hadde søvnapné – og hvorfor de liker å bruke myAir til å administrere PAP-søvnbehandlingen og holde oversikten.*

 

«myAir forteller meg det jeg trenger å vite om behandlingen min» – myAir holder Rose oppdatert og på rett spor med søvnbehandlingen.

 

«myAir ga meg livet tilbake og førte oss sammen igjen» – Enkel å bruke og gode resultater: Andy forteller sin myAir-historie.

 

«myAir har forandret livet mitt til det bedre» – Utmattet til oppkvikket: Pauls livsendrende opplevelse med ASV-behandling.

Gjør pasientene bedre rustet med myAir

myAir søvnapnéapp

Du kan motivere deres ferd mot god behandlingseffekt og bidra til bedre helse.

Referense:

  1. Crocker M et al. CHEST. 2016