Astral™

Livsopprettholdende ventilatorer

Allsidig apparat for ikke-invasiv og invasiv ventilasjon for mindre avhengige til helt avhengige pasienter (> 5 kg)* med behov for akutt- og/eller langtidspleie. Astral har en rekke moduser, kretser og grensesnitt for å behandle et bredt utvalg av tilstander. Astral har trådløs tilkobling til AirView.

Produktkoder: Astral 100 (27021), Astral 150 (27023)

Sikker ved design

ResMed--astral-life-støtte-ventilasjon-pasient-munnstykke -mobil

Astrals systemer er gjennomtenkte, slik at uansett hvilket oppsett som er valgt, gjør Astral at helsepersonell kan føle seg trygg på at enhver overgang går smidig og effektivt.

En frakoblingsalarm kan titreres til et bredt utvalg av oppsett. Alarmen utløses selv ved små endringer, som frakobling av en trakeotomislange med liten diameter. Og for trygge justeringer måler kretskonfigurasjonen kretsmotstand og compliance i respirasjonskretsens komponenter, og tilpasser seg og kompenserer deretter.

Allsidig, praktisk, til å leve med

resmed-astral-munnstykke -kvinne-pasient-ventilasjon

Astral leverer en serie behandlingsmoduser i et bredt utvalg scenarier. Den kan brukes natt og dag, av trakeotomipasienter eller pasienter med ikke-invasiv ventilasjon med maske eller munnstykke. Denne allsidigheten gjør at du kan ivareta behovene til et bredt spekter av pasienter, fra voksne til barn helt ned til 5 kg.

 

Astral gjør det enkelt å håndtere kompleksitet. Det er ingen grunn til å skifte krets når du bytter fra maske til munnstykke. Du kan velge mellom mange triggeralternativer for å matche pasientens inspirasjonsforsøk. Det er enkelt å skifte mellom forskjellige kretskonfigurasjoner og innstillinger og holde oversikt over dem, med fire konfigurerbare programmer og muligheten til å gi dem navn.

Fungerer raskt og effektivt

ResMed--life-støtte-ventilasjon-sykepleier-maske

Fra førstegangs oppsett til kontinuerlig oppfølging er Astral konstruert for å gi best mulige brukeropplevelse. Det intuitive grensesnittet gir deg verktøyene og informasjonen du trenger, slik at du kan ta raske og tidlige beslutninger.

ResMed samarbeidet nært med kliniske eksperter for å gjøre Astral enkel å bruke og forstå. Det intuitive grensesnittet gir pust for pust-statistikk og automatisk skalering av trykk- og flowkurver i sanntid. Administrasjonen av apparatet og batteriene er forenklet ved vedlikeholdspåminnelser og rask USB-kloning av innstillinger mellom enheter.

Ekspertens stemme

«Vi prøvde å se på resultatene og om pasientkomforten ble forbedret. Og studiene var ganske positive.»

Lekkasjeventilasjon for pasienter med trakeostomi. G. Gobaille, Interview, JIVD 2018

«På grunn av denne tidalvolumberegningen er lekkasjekonfigurasjonen også mye mer fleksibel og mye kraftigere når det gjelder lekkasjekompensasjon»

Lekkasjeventilasjon med en livsopprettholdende ventilator hos voksne pasienter. C. Gregoretti, Symposium, JIVD 2018,

«Vi gir pasienten ansvaret for å styre sin egen ventilasjon»

Mouthpiece ventilation in life support patients – M. Toussaint, Interview, 2018

Garanti og tjenester

Ser du etter service og garantiinformasjon om masker og tilbehør?

Finn svarene på spørsmålene dine i vårt ressurssenter.

Referanser:

*iVAPS-behandlingsmodus er godkjent for pasienter som er fra 30 kg og motover.

** Med Astral oppdateres behandlingsdata én gang per dag.

*** Astral kan kobles til ett eller to eksterne batterier, der hvert sikrer opptil 8 timers drift.
Påminnelse: Det interne batteriet er ikke ment å fungere som primær strømkilde. Det bør bare brukes når andre kilder ikke er tilgjengelige eller en kort stund når det er nødvendig, for eksempel når strømkilder byttes.
Det interne batteriets varighet på 8 timer er veiledende.