Om søvnapnéskinner | ResMed

Om søvnapnéskinner

Takket være en mengde av klinisk forskning, har søvnapnéskinner i løpet av det siste tiåret blitt anerkjent som en effektiv løsning for snorking, så vel som et alternativ til behandling med CPAP hos pasienter med mild til moderat obstruktiv søvnapné (OSA).1,2,3

Narval CC

Narval CC er en klinisk utprøvd1,2, innovativ og individuelt tilpasset søvnapnéskinne til behandling av pasienter med obstruktiv søvnapné eller pasienter som snorker.

Narval-cc-resmed-snorking -behandling-søvnapnéskinne

Kliniske resultater for Narval CC

Narval CC er en klinisk dokumentert 4 søvnapnéskinne som er individuelt tilpasset for større komfort og nattlig bruk.

Det er et av de minste og letteste søvnapnéskinner som er tilgjengelig på markedet. I en pågående fem-årig ResMed klinisk studie viste 3-6 måneders resultater at pasienter brukte den i gjennomsnitt 6,7 timer per natt og 6,7 netter per uke.

sovnapneskinne-osa-behandling-resmed

Flere innovative løsninger fra ResMed

apnealink-luft-til-hjem-søvn-test-resmed

Diagnostikk

Våre omfattende diagnostiske løsninger setter søvnlaboratorier i stand til å bruke søvntesting i hjemmet og kompatibel programvare for å administrere effektivt hvert trinn i diagnostikkprosessen.

Apparatene våre er konstruert for å behandle søvnrelaterte respirasjonsforstyrrelser, og gir uovertruffen komfort og dokumentert effekt.

Se alle ResMed søvn- og ventilasjonsapparater

ResMed-masker er det ledende maskemerket foretrukket av pasienter. Vi har et bredt utvalg av masker innenfor hver kategori som kombinerer lett vekt og komfort med enestående forsegling og tilpasning.

Se alle ResMed CPAP-masker og tilbehør

Referanser:

    1. Practice Parameters for the Treatment of Snoring and Obstructive Sleep Apnoea with Oral Appliances: An Update for 2005, AASM report, Sleep 2006;29(2): 240-243, US Guidelines.
    2. Non-CPAP therapies in obstructive sleep apnoea, ERS task force. Eur Respir J. 2011 May;37(5):1000-28, Systematic Review. Recommendations (European).
    3. B. Fleury et al. OSAHS treatment with mandibular advancement oral appliance. Rev Mal Respir. 2010 Oct;27 Suppl 3:S146-56. Systematic Review. Recommendations (France).
  1. Vecchierini MF & al. A custom-made mandibular repositioning device for obstructive sleep apnoea-hypopnoea syndrome: the ORCADES study. Sleep Med. 2016 Mar;19:131-40. doi: 10.1016.