Hvordan har CPAP-behandling hjulpet dem å holde oversikten? | ResMed

Hvordan har oversikt over behandlingen med myAir hjulpet dem å holde oversikten?*

Føl deg trygg med riktig informasjon med myAir

For Rose utgjør myAir forskjellen. Med tilgang til daglige søvndata og råd opplever hun at søvnapnébehandlingen er enklere og føler seg trygg.

Andre populære historier*

Motivert til å forbedre seg 

Hver dag kjenner Anthony fordelene med sin nattlige CPAP-behandling. Hver morgen ser han hvordan behandlingen fungerer når han kontroller statistikken sin på myAir.

 

Energi hver dag hele dagen 

Paul følte seg alltid trett. Med effektiv behandling for obstruktiv og sentral søvnapné har han nå energi til å nyte livet og alle han kjenner. 

 

 Sover du hele tiden, men er likevel trett? 

Før Andy ble diagnostisert, sov han konstant, men følte seg likevel trett. Hør ham snakke om fordelene med CPAP-behandling og enkel, brukervennlig myAir-oppfølgning. 

 

For de pasientene har CPAP-behandling forbedret energien om dagen, livskvaliteten, de personlige forholdene med mer.

Se her for mer informasjon

Les om de nyeste behandlingsløsningene, les hvordan du kan forbedre CPAP-opplevelsen, og få mulighet til å forbedre kvaliteten på søvnen.

Hvis du nettopp har fått diagnose, har du kanskje noen spørsmål eller bekymringer. Kanskje trenger du bare noen vennlige råd. Vi er her for å hjelpe deg med å komme i gang med CPAP-behandlingen på en vellykket og bekvem måte.

Les mer

Virker min søvnapnébehandling? Får jeg fortsatt apneer? Monitorer CPAP-behandlingen din og få personlig råd og hjelp for å få mest mulig ut av behandlingen med myAir-appen.

Les mer

Du vil få en bedre behandlingsopplevelse med riktig CPAP-maske. Men hvordan kan du velge riktig alternativ blant de mange maskestilene og -størrelsene som finnes?

Les mer

* Disse pasienthistoriene er en ekte og dokumentert redegjørelse av den enkeltes behandlingsrespons. Utfall og resultater kan variere, og den enkeltes respons antyder eller garanterer ikke at andre vil få den samme eller en lignende opplevelse. Snakk med helsepersonell for mer informasjon.