Følg med på søvnapnébehandlingen | ResMed Norge

Følg med på behandlingen din

Fungerer søvnapnébehandlingen min? Får jeg fortsatt apneer? Hvordan kan jeg bedre etterleve CPAP-behandlingen? myAir™ er et nettbasert supportprogram som vil hjelpe deg til å få mest mulig ut av din søvnbehandling.1 

Hva er myAir?

myAir er en gratis, personlig nettbasert støtteprogram for søvnapné, som er designet for å optimalisere CPAP-opplevelsen. Hver morgen viser myAir deg hvordan du sov natten før og gir deg poengsum. Timer med CPAP-bruk, antall apnéer(pustestopp) og maskelekkasjer, antall ganger du fjernet masken – det er alt der på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din. myAir tilbyr også gratis online support, veiledning og opplæring.

Vil myAir gjøre søvnapnébehandlingen mer effektiv?

myAir kan forbedre søvnapnébehandlingen ved å hjelpe deg å bruke CPAP-apparatet mer.

Bedre etterlevelse1

Forskning viser at pasienter med søvnapné som bruker myAir-programmet, har vesentlig bedre daglig bruk av apparatet sitt og bedre etterlevelse av CPAP-behandlingen enn andre pasienter.

+46 minutter1

Pasienter som bruker myAir, bruker faktisk apparatet gjennomsnittlig 46 minutter mer per natt enn andre pasienter.

God suksessrate2

Når det brukes sammen med AirView, har det vist seg å gi gode resultater: 87 % av brukerne har gode bruksresultater med CPAP2. En annen studie har vist at bare 50 % av CPAP-brukere etterlevde behandlingen uten avstandsoppfølgning3.

Ekte personer, ekte myAir-historier.

Hvordan er det å bruke myAir i virkeligheten? Se disse videoene for å lære hvordan Rose, Andy og Anthony oppdaget at de hadde søvnapné – og hvorfor de liker å bruke myAir til å administrere PAP-søvnbehandlingen og holde oversikten.*

«myAir forteller meg det jeg trenger å vite om behandlingen min» – myAir holder Rose oppdatert og på rett spor med søvnbehandlingen.

«myAir ga meg livet tilbake og førte oss sammen igjen» – Enkel å bruke og gode resultater: Andy forteller sin myAir-historie.

«myAir har forandret livet mitt til det bedre» – Utmattet til oppkvikket: Pauls livsendrende opplevelse med ASV-behandling.

Hva er inkludert i myAir? 

myAir er en fin måte å følge med på behandlingen, ha oversikt over fremgangen og forbedre CPAP-opplevelsen på. myAir tilbyr:  

Behandlingsoversikt:

Hver morgen viser enkel statistikk på dashbordet i myAir deg hvordan søvnapnébehandlingen gikk natten før. Du kan se resultatene for de to foregående ukene og dessuten laste ned en behandlingsrapport.

Veiledning og oppmuntring:

myAir er en partner som hjelper deg å arbeide mot en sunnere, lykkeligere søvn. Du vil motta e-poster med skreddersydd veiledning for å bidra til at behandlingen blir mer behagelig, gratulasjonsmeldinger når du når milepæler i behandlingen og regelmessig oppmuntring for å holde frem med den gode innsatsen!

 

Opplæringsverktøy:

myAirs søvnbibliotek er en skreddersydd samling med instruksjoner, videoer og annet støttemateriell som hjelper deg under søvnapnébehandlingen. Det inneholder også tilpasset informasjon om søvnapnémaskinen og masketypen du har.

Relaterte produkter

Husk at for å bruke myAir må du ha et AirSense 10 eller AirCurve 10 CPAP-behandlingsapparat.

Behandlingsapparat med automatisk trykkjustering

Se mer informasjon

Behandlingsapparat med automatisk trykkjustering for kvinner

Se mer informasjon

Et automatisk justerende bilevel-apparat til pasienter som trenger mer respirasjonskomfort

Se mer informasjon

Referanser:

* Disse pasienthistoriene er en ekte og dokumentert redegjørelse av den enkeltes behandlingsrespons. Utfall og resultater kan variere, og den enkeltes respons antyder eller garanterer ikke at andre vil få den samme eller en lignende opplevelse. Snakk med helsepersonell for mer informasjon.

  1. Price Waterhouse Coopers. Empowering the sleep apnoea patient: En studie av hvordan myAir-brukere oppfører seg bedre. 2016.
  2. Malhotra A et al. Patient Engagement Using New Technology to Improve Adherence to Positive Airway Pressure Therapy. Chest 2017.
  3. Allen KY mfl. Klinikerveiledning i PAP-etterlevelse. American Association for Respiratory Care, 2009.