AirFit™ N30i

Ultrakompakt nesemaske

Ultrakompakt nesemaske med luftslange på hodet som gir deg friheten til å sove akkurat som du vil. AirFit N30i’s behagelige, selvjusterende ramme sikrer en god passform1 mens utformingen med maskepute under nesen eliminerer ubehag og røde merker på neseryggen.

Sov slik du vil

airfit-n30i-nasal-vugge-maske-laget-for-de-aktiv-sviller-resmed-mobile

ResMed AirFit N30i har luftslangefestet på toppen av hodet slik at det er enklere å sove i enhver posisjon. Ved at slangen er borte fra ansiktet er den ute av både syn og sinn!

Nærhet med din partner

airfit-n30i-nasal-cradle-mask-get-closer-to-your-partner-resmed-mobile

Nyt nære stunder enklere med N30i. SpringFit-rammen og nesestøtteputen gjør det lettere å sove nær din sengepartner. Med luftslangen unna ansiktet er det ingenting mellom deg og et godt godnattkyss.

Ut av syn, ut av sinn

airfit-n30i-nese-vugge-maske-out-of-sight-out-of-mind-resmed-mobile

Den diskré designen til N30i gir deg friheten til å leve naturlig. Du kan enkelt lese, prate og bruke briller. Uten slange i veien og uten pute over nesen din, er masken ute av syn og ute av sinn.

Handle i nettbutikken

Trenger du nytt utstyr, tilbehør eller reservedeler? Det er raskt og praktisk å handle i ResMed nettbutikk hvor som helst og når som helst. Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt og du vil også motta informasjon om de nyeste produktene og kampanjene våre.

Referanser:

1. Ekstern 7-dagers klinisk studie av 24 ResMed-pasienter og andre pasienter, gjennomført av ResMed mellom 21.02.2018 og 12.03.2018. Data på fil; ID A4320645.