AirFit™ N30

Nesemaske for CPAP-behandling

AirFit N30 er en liten og stille1 CPAP-maske med behagelig og brukervennlig utforming.2 Nesestøtteputen er like liten som en tradisjonell neseputemaske, men legger seg forsiktig under nesen, ikke i neseborene.

Ingenting over nesen

mann-sleeping-med-under-the-nese-AirFit-N30-CPAP-maske-mobile

AirFit N30s ultrakompakte pute sitter behagelig under nesen2, ikke over den. Mindre ansiktskontakt ser bra ut, føles bra og betyr at du kan si farvel til røde merker og trykk på neseryggen.

Stille utluftningsventil

menneske sove-med-AirFit-N30-CPAP-maske-nær-til-sin-kone-mobile

AirFit N30-nesemasken er stille1 og avslappende ved utpust2 takket være QuietAir™-ventilen. Hvis du er følsom overfor støy eller ønsker å sove nær sengepartneren, er den diskré N30-masken en god løsning.

En nesemaske som er enkel å tilpasse og bruke

wife-husband-examinating-AirFit-N30-nasal-mask-mobile

N30-nesemasken er enkel å tilpasse og bruke.2 Den lille puten krummer seg behagelig under nesen og tilpasser seg intuitivt. Den justerbare hodestroppen tas enkelt av og på og er laget av et mykt materiale som føles behagelig i sengen.

Enkelt å velge

AirFit-N30-nese-CPAP-maske-starter-pack-innhold-ResMed_mobile

For å forenkle tilværelsen leveres AirFit N30-masken i en praktisk startpakke. Pakken inneholder rammen, den justerbare hodestroppen og en small og medium pute, som er fargekodet. Last ned AirFit N30-størrelsesmalen for å finne ut hvilken pute som har best passform. Hvis du trenger en small wide pute , kan du kjøpe den på nettet.

Handle i nettbutikken

Trenger du nytt utstyr, tilbehør eller reservedeler? Det er raskt og praktisk å handle i ResMed nettbutikk hvor som helst og når som helst. Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt og du vil også motta informasjon om de nyeste produktene og kampanjene våre.

 

Referanser:

  1. Sound power level of 25 dBA – AirFit N30 user guide, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4647676.
  2. ResMed external clinical study of 18 patients for 7 nights, conducted between 12/02/2019 – 25/05/2019, Data on file; ID A4547452.